Close
All Categories
  Preferences
  Search
  Пазарувай-с-настроение

  Акварелен маркер Albrecht Dürer – многофункционалният инструмент за разнообразни техники!

  Новите акварелни маркери Albrecht Dürer са идеални за изписване и оцветяване на букви в интересни шрифтове. Маркерът има два върха – мек тип „четка“ и твърд.  Върхът „четка“ е особено подходящ за спонтанно и динамично скициране в движение, а твърдият връх можете да използвате за прецизни линии и контури. Можете да избирате между 30 различни цвята, за да изпробвате различни техники и да създадете уникален завършек на рисунката си, превръщайки я в специално произведение на изкуството!

  Faber-Castell Albrecht Dürer

  Маркерът Albrecht Dürer е много практичен и е перфектен за любителите на градското скициране, тъй като двата му писеца и възможността да смесване с вода го правят мултифункционален и нямате нужда да носите четки или други сухи маркери. Възможностите за работа с маркера са безкрайно много! Новият акварелен маркер Ви позволява да постигнете красив акварелен ефект, като резултатът е уникална и оригинална рисунка. Смесете го с вода, миксирайте цветовете, създайте нови стилове… Бъдете креативни!

  Faber-Castell Albrecht Dürer

  Faber-Castell Albrecht Dürer

  Маркерите се предлагат в 30 светлоустойчиви и ярки нюанса, които Ви позволяват да наслагвате цветовете и меко да ги преливате. Те следват цветовата система на Faber-Castell и могат да бъдат надеждно комбинирани с моливите от други серии! Доверете се на творческия порив и го последвайте! Albrecht Dürer маркерите осигуряват добро наслояване и чудесно се смесват с вода – перфектна комбинация!

  Faber-Castell Albrecht Dürer

  Акварелният маркер за художници е съвременната дефиниция на акварелната живопис. Ако искате да запазите впечатленията си докато пътувате, акварелният маркер е идеален за Вас!

  Можете да го намерите на единична бройка или в комплект тук:

  Faber-Castell Albrecht Dürer

  Blog archive