NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Бие първият училищен звънец!

  Бие първият училищен звънец!

  Затваряш очи, вдишваш дълбока глътка свеж морски въздух, придружен от лек бриз и силно слънце… отваряш очите си отново и вече е средата на септември. Листата падат, децата се вълнуват, а раниците ОЩЕ не са затегнати! Време е, деца, за новата учебна година!

  И в тази връзка - честит първи учебен ден на малките и вече пораснали деца! Учете, защото „науката е слънцето, което грее над душите ни“ през студените месеци. А на родителите искаме да пожелаем да се гордеят с децата, които са създали, и да ги обгръщат с любов и хъс за покоряване на нови върхове!

  И като споменахме, че раницата не е затегната – избрахте ли вече раница? Защото при нас може да откриете изключително богат избор от ергономични, цветни и модерни раници за всички деца. Раницата, обаче, върви и с несесер.. е, може и да не е точно същият, но е важно да е готин!

  Раница Pulse и несесер Zipit

  Но пък тази раница нали трябва да я напълним с нещо – я тетрадка, някое друго пишещоучебник по български, помагало по математика или май ще трябва от всичко по много! След като имаш раница, вече е лесно – идваш, пълниш я и си тръгваш с широка усмивка, готов за нови знания.

  Все си мислим, че нещо сме забравили да сложим сутринта в 7:00 ч. в раницата на детето. ОБЯДААА! Къде да го приберем, в какво да го сложим? Но то ще се разтече. Не, няма, за това също сме помислили. Подбрали сме най-щурите бутилки и кутии за обяд с герои, с които децата да прекарат своето обедно междучасие.

  Disney комплект

  Има си едно кътче вкъщи, най-уютното. То отразява вашето дете и му дава стимул да опознава света с широко разтворени ръце. Състои се от ергономичен стол, практично бюро и разбира се, аксесоари към него. Дали гумичка, дали острилка, или папка, в която да се съхраняват всички домашни – изборът е голям.

  Ергономичен детски стол

  Пътят до училище, колкото и да е дълъг, времето никога не стига да се изслуша любимият плейлист с мотивиращи песни за новия ден. Със страхотните техники може да слушаш музика и да сърфираш в интернет колкото и когато пожелаеш!

  Слушалки TNB

  Ако все още не си напазарувал най-необходимите материали или ти липсват вдъхновения за креативни и творчески материали, то тук е мястото да го направиш.

  Напомняме, че всеки, който пазарува на стойност над 50 лв. с ДДС автоматично участва за томбола с 300 щури награди. Не остана много, затова пазарувай смело!

  Blog archive