NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Влез в играта с любимите герои!

  Влез в играта с любимите герои!

  Любимите герои са отново тук, но този път са още по-забавни и... готови за игра! Стани част от вълшебния свят на всеки герой и разбери магията на всяка карта. Разкрий съперника си с помощта на Ана и Елза, Мики Маус, Батман и още куп приятели.

   

  Защо да избереш Cartamundi?

  Нека ти представим някои страхотни предимства, които със сигурност ще повлияят на досегашната ти представа за игрални карти:

  -        Изключително пъстри, различни и забавни. С тях можеш да накараш всяко дете да се пренесе в един различен и необикновен свят, където го очаква невероятно приключение!

  -        Развиват логическото мислене, паметта и въображението. Позволи на детето си да се развива, докато се забавлява!

  -        Излез от рамките и бъди оригинален – картите Cartamundi съчетават традиционната игра с модернистични нотки. Бъди необикновен и влез в тази страхотна авантюра!

  -        С едно тесте играй до 4 игри – с тези карти имаш възможността да избереш любимата си игра и да играеш, а защо не да опиташ и всичките!

   Карти Cartamundi 4+1

  Какво е важно да знаеш за Cartamundi?

  Марката Cartamundi залага на традиционен подход, по който да сближи семейства, приятели и да научи малчуганите на основни техники, привличайки вниманието им със страхотни илюстрации на картите.

  В специално подбраната за теб селекция можеш да играеш заедно с героите от: Хари Потър, Замръзналото кралство, Мики Маус, Принцесите и животинките на Disney, Toy Story, Колите, Пес Патрул, героите от Loony Tunes, Жокера, Спайдърмен, Батман и всички останали техни приятели.

   Карти Cartamundi Spiderman

  Картите спомагат за менталното развитие на децата и обогатяват техния речников запас, когато измислят истории или се опитват да обяснят определена карта. Специализираната образователна серия им помага в развитието на паметта – с memory играта, бързото и по-лесно смятане – с математическата игра, рисуването – с комплекта за изобразително изкуство и други такива от поредицата.

   Образователни комплекти Cartamundi

  Разгърни потенциала на децата!

  Кое дете не обича забавлението, особено когато то е свързано с вечните анимационни герои? Картите от серията Cartamundi са специално разработени за деца – привличат и задържат вниманието и подтикват към логическото мислене. Качествената им изработка гарантира издръжливост на накъсване и надиране. Наслади се на часове забава с приятелите и семейството си!

   

  Виж тук цялата гама от разнообразни карти на марката Cartamundi.

  Защо да избереш Cartamundi?

  Какво е важно да знаеш за Cartamundi?

  Разгърни потенциала на децата!