NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Dolce Gusto

  Влез в играта с Backforce!

  Влез в играта с Backforce!

  Това е геймърският стол, който сте чакали! Backforce е стол с немско качество, който предлага множество удобства като оптимална ергономия, неповторим комфорт и спиращ дъха дизайн, който да адаптирате към собствените си предпочитания! Backforce ви дава всичко, което очаквате от един първокачествен геймърски стол... плюс няколко допълнителни екстри.

  Interstuhl стол Backforce

   

  Функционалност от ново поколение

  Backforce е мултифункционален аксесоар за всеки геймър, който държи на високото качество и на оптималния комфорт. Столът има огромен брой функционалности, сред които ергономична седалка, свръхиздръжлива облегалка, сгъваеми подлакътници, които ви позволяват да се доближавате до екрана, футуристичен дизайн, който не само следва, но и задава последните тенденции в гейминг аксесоарите. Backforce е ръчно изработен в Германия и не прави компромис с качеството, освен това предлага разнообразни възможности за персонализация.

  Interstuhl стол Backforce

  Знаем, че за всеки отдаден геймър никнеймът му е неговото второ „Аз“ и ви предлагаме страхотен начин да го изразите – табелката за персонализация на облегалката създава неповторимо усещане за ексклузивност. Предимствата на Backforce не спират дотук – столът е рециклируем и изработен с грижа към околната среда и се предлага в 6 спиращи дъха неонови нюанса!

  Interstuhl стол Backforce

   

  Гейминг изживяване за победители

  Backforce пренася значението на ергономията, досега познато само при офис столовете, в света на гейминга. Изберете Backforce, защото заслужавате най-доброто!

  Interstuhl стол Backforce

  Знаем, че обичате чувството да побеждавате – сега може да му се насладите не само в играта, но и в реалността! Backforce е вашият верен спътник по пътя към победата – той ще ви осигури максимален комфорт и оптимална ергономична позиция през цялото време, за да може вие да се концентрирате единствено върху играта. Столът пренася ергономичните функционалности, досега използвани само при офис столовете, в гейминг света. Това го прави победител сред геймърските столове и заради това перфектен за отдадените играчи и родените победители  - подарете си това усещане всеки ден. Кликнете тук и влезте в играта...

  Функционалност от ново поколение

  Гейминг изживяване за победители