Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Всичко за вашия Home Office под един покрив!

  Компаниите по целия свят апелират да се работи от разстояние и по-точно от вкъщи.

  И е реалистично да се предполага, че преминаването към „home office“ ще стане новото „нормално“ за мнозина от нас, поне за известно време, предвид съобщението на Световната здравна организация за сериозността на епидемията.

  Независимо дали по принцип работите от вкъщи или ви се налага сега, поради създалата се ситуация, ето какво ви препоръчваме да напрaавите, за да останете продуктивни и ефективни.

  Повечето хора прекарват дните си в офис и в непосредствена близост до колегите си, което прави комуникацията лесна, а изпълнението на задачите бързо изпълнимо.За това помагат нужната техника и консумативи в офиса. Но когато става въпрос за home office е нужно да пригодите работното си място с необходимата техника, за да може работата в дома да не е неструктурирана и неизпълнима.

  Необходима техника и консумативи за успешен старт:

   HP Лаптоп 255 G7HP LJ Pro + ТОНЕРКопирна хартия

  Поддържайте правилната организация

  Ключът към ефективния работен процес от вкъщи е добрата комуникация с работодателя ви и това да знаете какво точно очаква той от вас.

  Отбелязвайте по приоритет ежедневните си задачи и ги маркирайте, когато са изпълнени. Употребата на тетрадки, пад, листчета, е идеалното решение, когато искате ежедневните ви задачи да са спретнато подредени, след което може да дадете правилен отчет.

  Пад G COLOR MASTERFABRIANO КУБЧЕ ЦВЕТНО

  Отнасяйте се към home office-а, като към истинското ви работно място!

  Имаме няколко важни съвета, в които трябва да се вслушате, за да бъдете наистина продуктивни, а работата ви – ефикасна.

   

  Стъпка 1 – психологически трикове

  Само защото може да се разхождате по пижама, не означава, че всъщност това е правилното решение. Вземете душ и се приведете в спретнат вид. След което изпийте сутрешното си кафе, направете няколко упражнения за тонус и с бодра крачка пристъпете към работния процес. 😊

  Стъпка 2 – оптимизирайте работното пространство

  Вместо да лежите в леглото с лаптоп, опитайте нещо по-продуктивно. Ключът е да седите далеч от всяко нещо, което ви разсейва и ви подтиква да мързелувате. Необходим ви е ергономичен стол или иновативна табуретка, точно както бихте седели пред бюрото си в офиса.

   Ергономичен столДиректорски стол

  Табуретка UP

  Оптимизирайте пространството около себе си по начин, който да използвате само за работа. Избегнете хаоса и неразборията във вашия home office, и работата ще върви като по вода. Организацията и подредбата на документите са от съществено значение. Като в този случай нашето предложение е бокс за документи Allison– съвременната smart кутия, която играе важна роля в дома и офиса ви. Стилният дизайн и компактните размери са съобразени с всички изисквания. Allison има отношение към съвременния стил на живот и работа, и както обяснява мотото – "Животът може да бъде организиран и хубав!" – тя обслужва точно тези нужди.

   Smart Box Allison

  Ако не разполагате с добре оборудвано пространство в домашния ви офис, това може да доведе до намаляване на продуктивността. Предлагаме ви аксесоари, които са едновременно полезни и практични.

  Стойката за лаптоп и безжичните клавиатура и мишкаще ви направят по-продуктивни у дома. 

  LUMI стойка за лаптопNGS безжични клавиатура и мишка

  Антибактериалният пад за мишка е с вградена антибактериална защита Microban и противоплъзгаща долна част за по-добро фиксиране на бюрото.

   Антибактериален пад

  И така, със специалното ви ново работно място, вече може да се концентрирате достатъчно и да се възползвате от всички предимства на вашия home office. Хората, които работят от дома, споделят, че са по-продуктивни и посочват доста ползи от своя home office, като например: колегите не ви прекъсват толкова често,спестявате транспортни разходи, време и т.н., а едно от най-големите предимства е спокойствието.

  Стъпка 3 – не се изолирайте прекалено, поддържайте духа и доброто си настроение!

  Слушайте любимата си музика, докато изпълнявате служебните си задължения вкъщи.

   Слушалки от дървоТонколони

  Вземете всичко необходимо за вашия  home office от тук и не забравяйте, че Office 1 Superstore остава вашият верен бизнес партньор, дори като работите от вкъщи.

  Office 1 Superstore – всичко за вашия Home Office под един покрив!

  Поддържайте правилната организация

  Отнасяйте се към home office-а, като към истинското ви работно място!

  Blog archive