NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  „Децата на света“ – новите моливи, с които Faber-Castell показва любовта и уважението си към различните култури!

  „Децата на света“ – новите моливи, с които Faber-Castell показва любовта и уважението си към различните култури!

  Faber-Castell - приятел на всички деца по света

  Знаете ли, че производител №1 на чернографитни и цветни моливи в света – Faber-Castell – работи и в сферата на козметиката? Марката дотолкова е усъвършенствала изработката на моливи, че има разработена собствена марка за моливи за очи, устни и друга декоративна козметика. Именно чрез ноу-хау, получено от работата с козметични продукти, моливният лидер създаде нови продукти, вдъхновени от културните различия в днешния свят и отразяващи уважението и любовта, които компанията изпитва към всички раси и етноси по света.

  Цветни моливи Децата на света

  Цветове с кауза

  Комплектите „Децата на света“ са в два варианта – 12+3 цвята и 24+3 цвята триъгълни цветни моливи за деца. Трите допълнителни молива във всеки добре познат на малчуганите стандартен комплект са двувърхи. Малките художници вече имат 6 допълнителни нюанса, които отговарят на различните раси и с тях децата ще опознаят културните особености на другите деца по света. Какво по-хубаво от това малчуганът да твори и да се забавлява, докато научава повече за другите етноси и се учи на толерантност?

                                     Двувърхи цветни моливиДвувърхи цветни моливи

  Червеният молив

  Моливите „Децата на света“ са обвързани и със социална кауза – Faber-Castell дарява процент от всеки закупен комплект на благотворителната организация „Червеният молив“. Тя се занимава с арт терапия за травматизирани деца, живеещи в зони, засегнати от природни бедствия, катастрофи и войни. „Червеният молив“ предоставя на малчуганите различни начини да изразят себе си и да се справят с травмиращите случки – дава им възможността да казват нещата не с думи, а с цветове. Нека заедно протегнем ръка към децата на света!

  За моливите на Faber-Castell

  Компанията ежегодно инвестира в социални проучвания и благотворителни каузи, които много често са насочени към деца. Като любимата марка на малчуганите, Faber-Castell се интересува от това какво ги вълнува и как да ги зарадва още повече. Освен с ярките цветове, които децата винаги са обичали, моливите Faber-Castell се открояват на пазара и с други предимства: здрав графит, който гарантира дълъг живот на молива и възпрепятства счупването му, удобен ергономичен дизайн и забавни опаковки! Комплектите „Децата на света“ съдържат нюанси, специално подбрани от учители по изобразително изкуство в Германия, също така имат място за надписване върху всеки молив.

  Цветни моливи Децата на света

  И още за "Децата на света"...

  Тук ще намерите  различни дизайни за оцветяване, вдъхновени от каузата на „Децата на света“. Запознайте се с хлапета от различни точки на Земята: Перу, Германия, Япония, Индия, Канада и други! Всички визии представят културните особености на дете в различен край на света – единственото общо между тях е, че усмивките на всички оживяват, когато ги оцветите! Дайте възможност на своя малък художник да научи повече за толерантността и за другите деца, като му подарите „Децата на света“.

  Двувърхи цветни моливи Децата на света

  Комплектите 12+3 и 24+3 ще намерите тук!

   

  Faber-Castell - приятел на всички деца по света

  Цветове с кауза

  Червеният молив

  За моливите на Faber-Castell

  И още за "Децата на света"...

  Blog archive