Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Ергономичен геймърски стол Max Game

  Ергономичен геймърски стол Max Game

  Видеоигрите са чудесен начин да се впуснеш в завладяваща история или просто да „изпуснеш парата”. Също толкова важно, колкото конзолата за игра и контролера, е да разполагате и с правилния стол. Стол, който ще ви помогне да направите преживяването още по-вълнуващо!

  Нещото, което обединява всички геймъри е, че прекарват продължително време седнали. „Седенето за дълги периоди от време не е идеално за човешкото тяло“, каза Брент Хейл от Elite Gaming Computers. „Комфортният стол, който осигурява необходимата лумбална поддръжка, е също толкова важен, колкото компютъра, клавиатурата и мишката“.

  Дори и да не играете видео игри, ергономичните столове са чудесен начин да се отпуснете и да се насладите на някои от неговите ползи за здравето ви, като намаляване на болката в гърба и подобряване на мускулния тонус.

  Какво прави игралните столове различни?

  За начало, много столове за игра са оборудвани с редица функции, които не бихте могли да намерите в обикновения компютърен стол или в сгъваемия стол в хола.

  Игралният стол е специално проектиран за удобството на играчите. Геймърските столове са вдъхновени от състезателни игри като Need for Speed, FlatOut, Dirt и т.н. Оригиналната идея е да възпроизведете усещането, което имате при шофиране на спортна кола. Ето защо, почти всички игрални столове са проектирани да изглеждат като седалка за кола. Те имат много високи облегалки и изпъкнали страни. Страничните части на седалката обикновено имат допълнителна подложка, също така са леко извити навътре. Повечето модели имат изрези в облегалката, за да допринесат за спортния външен вид.

  Избери най-добрия игрален стол – комфортът е ключът!

  Инвестицията в добър стол за игри ще ви позволи да седите по-дълго, което от своя страна ще ви даде възможност да играете по-дълго. Колкото по-ергономичен е столът, толкова по-вероятно е да избегнете болките в гърба, които най-често са причинени от продължителното седене.

  Според проучване на Hale, публикувано в European Spine Journal, проведено сред млади геймъри и хора, които играят видео игри повече от два часа на ден тези, които са играли видео игри, са със значително повече болки в гърба, отколкото тези, които са гледали телевизия за същия период от време.

  Съвет! Изберете геймърски стол, който ще ви позволи да коригирате височиината на стола, оборудван е с лумбална опора, опора за кръста, механизъм за заключване на стола в позицията, в която ще ви бъде най-удобно и лесно може да преминете от изправено положение до пълно отпускане назад. Бонус е, ако геймърският ви стол има вградена опора за крака, която наистина ще помогне на тялото ви да се отпусне, а кръвта да циркулира свободно. Колкото повече функции притежава един геймърски стол, толкова по-продължителна и удобна ще бъде всяка игрална сесия.

  Решението – несравним комфорт с ергономичен геймърски столMax GameотOffice 1 Superstore!

  Ергономичният геймърски стол Max Game ще ви осигури комфорта, от който се нуждаете, за да се насладите пълноценно на всяка игра. Впечатляващ дизайн превъплатил в себе си страстта към игрите.

  Max Game е създаден за всички, които седят продължително време пред компютъра. Оборудван е с регулируема лумбална опора предназначена да  разтовари гръбначния стълб и да го предпази от болки и схващания, причинени от продължителното седене. Регулируемата опора за глава, с която разполага Max Game ще ви освободи от напрежението върху прешлените на врата. Широката седалка и високата облегалка на Max Game ви позовляват да седите стабилно на стола без да натоварвате гръбнака. Допълнителните функции, които има ергономичният геймърски стол Max Game, като регулиране на височината, регулиране ъгъла на седене, включително отпускане на стола до напълно легнало положение на тялото, както и наличието на опора за крака, ви гарантират много часове удобни и комфортни гейминг сесии.

  Mac Game притежава сертифициран /Bifma/ газов амортисьор за регулиране на височината на седене, стабилна петлъчева стоманена основа в черен цвят и разбира се, тапициран е с висококачествена мека екокожа в свежи цветни комбинации.

  Вземи своя стол и се впусни в играта тук! – https://office1.bg/rfg-ergonomichen-stol-max-game-ekokozha-cherno-zhalt

  Играй както никога досега – неограничено време в пълен комфорт.

  Когато търсиш ергономичен геймърски стол, който ще те подкрепи във всяка битка посети нашите магазини в цялата страна или онлайн

  на www.office1.bg

  Вече си готов да се отдадеш на приключението!