NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  За едно по-добро бъдеще, без компромиси от Papernet!

  Sofidel Group е италианска компания с над 50-годишен опит в сферата си на производство и по-различна от пазарните си конкуренти. Марката предлага богат избор на хигиена, съчетавайки най-добрите екологични характеристики с най-високите хигиенни показатели. При производството на хартия се използват тъкани, сертифицирани от FSC и PEFC, насърчават се правилните дейности в областта на горското стопанство, като се зачитат естествения баланс, опазването на биологичното разнообразие и насърчаване на залесяването. Всички хартиени продукти, произведени от Sofidel, са високо иновативни по отношение на функциите и външния вид и имат отлично съотношение цена – качество.

  Всяка година повече от 50% от фирмите често страдат от проблеми и последици, свързани със запушване на каналите. Последните изследвания сочат, че разходите за решаването на тези проблеми надвишават 1 милиард евро в Европа, като се има предвид използването на химически добавки и специална поддръжка. Papernet решава проблема с редица продукти, произведени по специален начин, което гарантира че хартията предлага отлични резултати по време на употреба и се разтваря бързо в контакт с вода и прочиства канала.

  Здрави като кърпи за ръце, разградими като тоалетна хартия и повече от парфюмирана тъкан…

  Freshen Tech технологията е идеалното решение за клиентите, като гарантира постоянно усещане за свежест и чистота в най-критичните ситуации. Freshen Tech са изключителните продукти от хартия, които не покриват миризмите, а ги елиминират. Използването на Freshen Tech означава, че не трябва да купувате други продукти, като например често използваните освежители за въздух.

  Bio Tech ХАРТИЯ, КОЯТО ПОЧИСТВА КАНАЛИТЕ

  Papernet създаде гама от продукти, които са в състояние ефективно и естествено да се борят с риска от запушване и лоши миризми в отпадните води и тръбите. Всички продукти с марката Bio Tech са с добавени бактерии без ГМО, които се активират при контакт с вода и освобождават ензими, способни да разграждат органичните вещества. Почиства и ароматизира канализацията. Без картонена шпула, което означава, че няма отпадък.

  Тези функции позволяват използването на по-малко хартия, което води до значително намаляване на разходите, отпадъците и повторното пълнене.

  Стигнахме и до диспенсерите – Hy Tech диспенсерите са активната бариера срещу бактерии, благодарение на сребърните йони в цялото тяло и структура на дозатора, а не само на повърхността. Пластмасовите материали имат много висока устойчивост и може да се уверите, че всеки дозатор има дълъг живот и нисък разход за поддръжка. Има система за изтегляне на само еднакърпа. Дизайнът е съчетание между елегантни ифункционални форми.

  ФЕЕРИЧНИ, ЦВЕТНИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

  Без значение от повода, аранжирането на маса никога не е било по-приятно. Салфетките са ярък акцент за всяка добре подредена маса.

  Гамата продукти на Ready Table внасят хармония и естетика във всяко помещение. Двата вида салфетки и практичната трапезна хартия са направени с напълно рециклируема хартия от чиста целулоза. Сертифицирани и създадени под качествен контрол те са с гарантирано екологично качество. В допълнение към цветовете в каталога, продуктите за маса на Papernet Ready могат да ви накарат да се чувствате спокойно и комфортно около нея. Всеки ден, с изключителна лекота и без скъпи инвестиции, може да редувате различни размери и цветове – от класически до най-модерни, подходящи за съответния повод.

  И последно, но не по важност

  „Лекари без граници“ е организация, спасила живота на хиляди деца. За периода 2000 – 2012 г. броят на смъртните случаи от дребна шарка е намалял от 562 000 на 122 000. Papernet подкрепя „Лекари без граници“, като дарява 100 000 ваксини срещу дребна шарка. Купувайки продукти на Papernet, обозначени с логото на „Лекари без граници“, вие ставате част от тази инициатива.

  Всички продукти на Papernet може да разгледате ТУК.

  Blog archive