NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  За ОТЛИЧНО начало на учебната година!

  За ОТЛИЧНО начало на учебната година!

  Като добър родител е нужно от рано да започнете да мислите за здравето и правилната стойка на вашето дете по време на учебните занимания. И не забравяйте, че ергономията е също толкова важна за децата, колкото и за възрастните!

  Ергономия: Интелигентен дизайн, който включва регулиране на височината – без ненужен наклон и изкривяване на позата на тялото!

  Ако детето има ергономично бюро в дома си, както и в училището си, то ще свикне с правилната позиция на тялото и ще се научи да използва бюрото с правилното му предназначение.

  Бюрото и столът растат заедно с детето! За да направите най-доброто за вашето дете, вземете му регулируемо бюро и стол, които ще растат заедно с него през годините. Децата седят безброй часове на учебните си бюра, където прекарват по-голямата част от деня си. Докато са малки може и да не изпитват болки в гърба, но щом пораснат – проблемите се появяват.

  Първо ще трябва да настроите стола, а след това и бюрото според нуждите на детето. Бюрото е настроено правилно, когато дететодържи ръцете си под ъгъл 90 °.

  Наклонът на бюрото е важен, като в зависимост от задачата, която дететоизпълнява, може дарегулирате плота:

  - 0-5 ° за рисунки и скици;

  - Около 10 ° за писане на домашна работа;

  - 20-30 ° за четене на книги или гледане на видео.

  Също така бюрото осигурява бърз и лесен достъп до всички аксесоари като моливи, химикалки, гумички, листчета и други.

  Имайки предвид качеството, безопасността и цената, ето нашите най-добри предложения:

   

  ERGO TECH комплект детски чин и стол

  Комплектът детски чин и стол e проектиран да осигурява удобна учебна среда на всяко дете в процеса на растеж и развитие. Предлага се с удобно чекмедже под бюрото, подходящо за книги и принадлежности. То осигурява бърз и лесен достъп до всичко необходимо. Бюрото и столът са с регулируема височина за оптимално адаптиране към ръста. Работният плот се накланя до 40° за удобство при писане, четене и рисуване. Ъглите за заоблени и обезопасени с PP кант.

  ERGO TECH комплект детски чин и стол

  *Комплектът е наличен в 3 различни цвята.

  Как децата трябва да седят на стол?

  Ергономията ни учи, че трябва да адаптираме работната среда към детето, а не обратното. Важно е дедето да движи позицията си по естествен начин, докато работи, стига да не се накланя.

  Ако сте родител, който оценява удобството преди всичко за децата си, ние ви предлагаме много специален стол.

  RFG Детски стол Flaxy White

  RFG Детски стол Flaxy White

  Ергономичният детски стол  Flaxy  е с анатомична седалка и облегалка, тапицирани с дишаща материя тип ''меш'', като същевременно осигурява добра вентилация дори след няколко часа седене. Също така има подвижна опора за крака, която не позволява на малките крачета да се въртят наоколо. Той е наистина удобен!

  Този стол може да се регулира по височина, за да осигури на вашето дете пълен комфорт, като същевременно поддържа изправенатаму стойка при седене.

  Имате ли нужда от ергономичен стол, който също изглежда супер сладък? Той е с атрактивен дизайн на облегалката, предлага се в различни цветове и е възхитителен!

  RFG Детски стол Lucky

  Анатомичните седалка и облегалка са изработени от полиуретанова пяна, тапицирани с висококачествена дамаска. А специално проектираният дизайнерски модел на облегалката осигурява по-голяма стабилност. Има сертифицирани /Bifma/ газов амортисьор 120 mm и сертифицирани колелца /Bifma/ за меки настилки.

  А самият стол е със сертификат ISO9001:2008.

  - Максимално тегло на седящия – 120 kg.

  - Гаранционен срок – 5 години.

  Създадени от взаимодействието между децата и техните условия на работа, и особено да се подобри ефективността на малките ученици, детските ергономични бюра и столове насърчават правилната стойка при седене и предпазват детското зрение!

  ERGO TECH комплект детски чин и стол

  RFG Детски стол Flaxy White

  RFG Детски стол Lucky