Close
All Categories
  Preferences
  Search
  Пазарувай-с-настроение

  Изразете себе си с калиграфските тънкописци Pitt artist на Faber-Castell!

  Калиграфията – изкуството на красивото писане – произлиза още от древността, тъй като хората винаги са искали да оставят личния си отпечатък върху света и да предадат послание на следващите поколения. Днес калиграфията се възприема като майсторство, което малцина владеят. Във време, в което дигитализацията все повече измества писането на ръка, талантливите калиграфи са изключително високо ценени.

  Разбира се, не е необходимо да сте професионалисти в тази сфера, за да се наслаждавате на красотата на различните шрифтове, форми и орнаменти, с които се украсяват буквите. Тънкописците Pitt Artist на Faber-Castell помагат дори на съвсем начинаещите в калиграфията да изразят личното си отношение към всеки специален повод, както и в ежедневието.

  Сватбите са събития, на които индивидуалния подход е много важен. Булката и младоженецът могат да надпишат лично поканите за гостите си или табелките с имената им на сватбената вечеря, а гостите ще трогнат щастливата двойка, ако ѝ поднесат ръчно написана картичка към подаръка. Рождените дни също са повод, подходящ да развихрите въображението си върху поздравителната картичка с различни шрифтове и форми на буквите, а Коледа може да стане още по-личен и задушевен празник с индивидуално надписани на ръка опаковки на подаръците.

  Тънкописците Pitt Artist са подходящи не само при специални поводи, а и в ежедневието. Защо не освежите кухнята, като надпишете с интересен шрифт иначе скучните буркани със сладко?   Това ще придаде усещане за личен стил и уют на пространствата за готвене и хранене.

  Друга идея е, да сложите ръчно написани табелки с имената на растенията в дома си – подправки или стайни цветя в саксия – резултатът ще възхити гостите ви.

  С Pitt Artist можете да избирате вида на тънкописеца, цвета му, да ги купувате поотделно или в тематичен комплект… възможностите са много, за да откриете онази, която отговаря на личния ви стил. Точно така е и в калиграфията – изразявате индивидуалността си сред разнообразие от форми, шрифтове и азбуки!

  Blog archive