NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Индивидуалност и въображение с тетрадки Colori!

  Индивидуалност и въображение с тетрадки Colori!

  Март е месецът, през който посрещаме пролетта – тогава всичко разцъфва и се изпъстря в цветове. Същото се случва и на кориците на тетрадките ни Colori, и именно затова този месец те са със свежа пролетна промоция от цели 20%!

  Ефектен дизайн

  Кориците на тетрадките Colori са твърди и надеждни, а дизайните им впечатляват с интересни мотиви и оригинален микс между мат и гланц.

  Тетрадки Colori

  Може да избирате между шарени и смели, креативни и нежни, детски и тийнейджърски дизайни. Независимо дали обучението при вас е дистанционно или присъствено, корицата на тетрадката ви трябва да е готина и да ви усмихне, за да мине учебният ден по-приятно и продуктивно. По тази точка Colori е несъмненият победител!

  Качество и функционалност

  Тетрадките Colori са произведени от висококачествена бяла офсетова хартия, за формата им може да избирате между А4 или А5, предлагаме различни варианти и по отношение на броя страници.

  Тетрадка Colori

  Изключително функционални, те имат твърди корици и разделител на темите. Това ви позволява да използвате една тетрадка за няколко предмета, което улеснява ученика и със сигурност прави раницата му по-лека!

  Тетрадка ColoriТетрадка Colori

   

   

  Тази пролет заложете на свежите цветове и мотиви – снабдете се с тетрадки Colori! Всички страхотни дизайни ще намерите с 20% отстъпка през месец март тук.

  Ефектен дизайн

  Качество и функционалност