NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Как да повишите сигурността в офиса?

  Как да повишите сигурността в офиса?

  Защо сигурността в офиса е важна?

  Сигурността е един от най-важните аспекти, за които човек трябва да внимава, когато кандидатства за нова работна позиция или провежда бизнес среща с нов партньор. Част от задълженията на компанията е да осигуряват защитена работна среда на своите служители, колеги и партньори. Затова надеждната защита на лични данни и вещи е от съществено значение. Законът за защита на личните данни, кражбите или просто възможността информацията ви да бъде видяна са само някои от опасностите, на които сте изложени по време на работа.

   

  Как да повишим сигурността в офиса?

  Благодарение на иновативните продукти, много от тези опасности са преодолими. Заради законa за защита на личните данни (GDPR), вие трябва да осигурите пълна конфиденциалност на такъв тип информация. Това може да бъде възможно само като я скриете и съхраните на сигурно място или като я унищожите след определен период от време.

   

  Защита на личните данни

  Използването на шредер е един от най-сигурните начини за унищожаване на информация. Едно от неговите най-големи предимства е, че той прави възможно унищожаването на информация, която дори не е на хартиен носител - например, на диск или пластмасова карта, включително дебитната и кредитната ви пластина.

  Microcut шредер с 100% Jam Proof технология

  Този шредер е оборудван с технология, предотвратяваща задръстването на хартия, както и прекъсванията на работния процес, като сигнализира за запълването на коша. Също така системата SafeSense незабавно спира шредера, когато ръка докосне входа за хартия.

  Прочетете повече тук за това как да изберете най-подходящия за вас шредер.

  Полупрозрачна папка за защита на поверителна информация
  Когато искате да съхраните материали, на които присъстват лични данни, то обикновено вие може да направите това по два начина: като ги поставите в метален кардекс или ги прехвърлите на флашка, която се заключва с пръстов отпечатък.Най-голямото предимство на този модел папки е, че те са полупрозрачни. Това означава, че когато сложите важни документи вътре в тях, те няма да могат да бъдат прочетени. По този начин дори да оставите папката в другия край на конферентната маса, вашите колеги няма да успеят да видят какво пише на тях.

  Метален кардекс

  В металния кардекс се поставят висящи папки с формат А4, като вие няма да може да отваряте повече от едно чекмедже едновременно благодарение на Аnti-tilt системата. Тя не позволява обръщане на целия кардекс и по този начин увеличава безопасността на работното място.

  Флашка с пръстов отпечатък

  Другият начин за съхраняване на лични данни е, като ги поставите в безопасност, дори ако ги загубите. Това е възможно, ако те се намират във флаш памет, която се заключва с пръстов отпечатък. Fingerprint Secure USB Drive използва комбинация от AES 256-битово хардуерно криптиране и биометрична технология за пълна сигурност на информацията. Така личните ви данни ще останат в сигурност.

   

  Защита на личните вещи

  Ако искате да защитите личните си вещи, когато сте в офиса, то е добре да се сдобиете със сигурен сейф. Такъв, например, е този, който се заключва с дигитален код.

  Сейф с дигитален код

  Този модел сейф е с точно такова заключване и е подходящ за съхранение на документи, предмети и ценности.

  А ако искате да изпратите лична вещ от вашия офис до друг, то би ви била от полза секретна лента. Благодарение на този продукт, вие няма да позволите поверителна информация или ценност да станат публично достояние. Тя прави всеки опит за отваряне видим.

  Секретна лента за пратки

  Секретната лента оставя цвят и следи при неоторизирано отваряне на пликове, пратки, кашони и други. След отлепване върху червената лента остава бял надпис “Отваряно” на няколко езика.

   

  Защита на личното пространство

  Понякога дори да защитавате хартиени и дигитални материали с конфиденциална информация, това не е достатъчно, за да запазите поверителността на информацията. Именно затова трябва да пазите също и личното си пространство. Дискретният филтър за екран е създаден точно с такава цел.

  Протектор за екран

  Той представлява протектор, който се поставя върху монитора на вашия компютър и така затъмнява екрана, когато го гледате от ъгъл от 30°. Така дори някой да мине покрай вашия лаптоп, той няма да успее да види нищо.

   

  Сигурността в офиса е важна и възможна. Разгледайте всички необходими продукти на тема сигурност тук.

  Прочетете първата статия от поредицата "Сигурност" - "Съвети за домашна сигурност"

   

  Защо сигурността в офиса е важна?

  Как да повишим сигурността в офиса?