NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Как да си направите страховита украса за Хелоуин?

  Надписване на тъмна стъклена бутилка

  Необходими материали:

  Металикови маркери Faber-Castell

  Бутилки, буркани и чаши

  Шаблони за оцветяване с хелоуински мотиви

  Като начало, отпечатайте шаблона за писане. Избършете бутилката с чиста текстилна кърпа, за да премахнете излишната мръсотия и прах. Стъклото по принцип е труден материал за скициране, но ние ще ви предложим помощ! Оградете формата на буквите, използвайки тясна лента декоративно тиксо с широчина от около 5 mm. Нанесете 2 линии от тиксото хоризонтално върху стъклото и напишете "DRACULA" между тях с металиков маркер Faber-Castell. Следващата стъпка е да напишете "Blood" върху бутилката отново с помощта на металиков маркер Faber-Castell, след което декорирайте с дребните детайли от шаблона. След като мастилото изсъхне и се изпече във фурна с температура 160°C за 30 минути, то става водоустойчиво и не се размазва (да не се измива в миялна машина).

  Хелоуински шаблони за украса

  Надписване на прозрачна стъклена бутилка

  Започнете като отпечатате шаблона за писане. Предварително избършете бутилката с чиста кърпа, за да премахнете излишния прах и замърсявания. Сега имате две възможности: да нарисувате надписа или да използвате шаблона, за да очертаете формите на буквите. Да пишете върху заоблена повърхност е по-трудно отколкото върху плоска, но ще ви споделим една хитринка, която ще ви помогне: притворете едното си око. Това намалява периферното ви зрение и прави рисуването по-лесно. Може да въртите бутилката, докато пишете – това ще помогне за равномерното разстояние между буквите. След като мастилото изсъхне и се изпече във фурна с температура 160°C за 30 минути, то става водоустойчиво и не се размазва (да не се измива в миялна машина).

   Декоративна украса за Хелоуин

   

  Надписване на картички или тикви

  Необходими материали:

  Металикови маркери Faber-Castell

  Акварелни маркери Faber-Castell Albrecht Dürer

  Декоративна тиква

  Ако нямате опит с надписването на ръка, съветваме ви първо да напишете имената на гостите няколко пъти върху лист хартия, за да потренирате. Така ще ви е по-лесно да прецените колко място ви трябва за надписа. След това си начертайте помощна линия върху тиквата – върху нея ще „стъпят“ буквите – препоръчваме ви да използвате заострения връх на зелен или сив акварелен маркер Faber-Castell Albrecht Dürer. С помощта на този маркер направете образец на името върху тиквата. Мастилото се разтваря във вода, така че лесно може да изтриете първоначалните опити.

  Декоративна тиква с надпис

  Сега идва ред на същинското изписване на името с металиков маркер Faber-Castell. Когато мастилото изсъхне, внимателно избършете помощните линии, които направихте. Иии... готово!

  С тези простички съвети лесно ще си изработите невероятна украса за Хелоуин с оригинален почерк – вашият!

  Надписване на тъмна стъклена бутилка

  Надписване на прозрачна стъклена бутилка

  Надписване на картички или тикви

  Blog archive