NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение

  Камък, ножица, хартия!

  Камък, ножица, хартия!

  Не смятате ли, че е по-приятно да пишете на хартия, вместо на компютър? Има известно удоволствие от писането и скицирането на хартия, което не може да се сравнява с работата с таблет, лаптоп или компютър. Въпреки индустрията доминирана от електроника, интересното е, че продажбата на падове и тетрадки се увеличава. Независимо каква сума бихте похарчили, една страхотна тетрадка или пад трябва винаги да будят вашето вдъхновение! Тя ще е вашият напълно личен избор и ще е запълнена с мисли, идеи и спомени.

   Пад AQUA, произведен от каменна хартия.

   Продължавайки да четете този блог, ще научите повече за това, което прави падовете AQUA фаворит със забележителни характеристики и най-добрия избор за малки и големи!

  Дизайнът, издръжливостта, качеството и теглото на хартията, заедно с начина, по който е произведена се комбинират, за да създадат уникалния облик на серията падове на GIPTA.

  Какви са предимствата на падовете AQUA произведени от каменна хартия?

  Иновативната хартия е направена от естествени скали и камъни, които се смилат до прах, наречен калциев карбонат.

  Резултатът след обработката му е много гладка, изключително здрава и в същото време лека хартия. Тя е 100% водоустойчива. Използването ѝ е напълно безопасно и биоразградимо!

  Високата ѝ плътност позволява писане с всички видове пишещи средства – химикалки, писалки, ролери, перманентни и неперманентни тънкописци.

  Най-ценното предимство на каменната хартия е, че в производството ѝ не се използват никакви избелващи елементи, както при стандартните хартии. Както знаете, производството на хартия се нуждае от огромно количество вода, която бива замърсена с химикали. При производството на каменна хартия няма замърсяване на водата! За сравнение – с производството на 1 тон обикновена хартия, производството на същото количество каменна хартия спасява 20 дървета, спестява 30 литра вода и предотвратява отделянето на 107 kg. вредни емисии във въздуха.

  GIPTA използва каменната хартия за своите падове от много години, грижейки се за околната среда!

  Щадящият за очите кремав цвят на хартията не натоварва зрението, както стандартните бели цветове на хартията, използвани в стандартните тетрадки.

  Когато вземете падът в ръце, със сигурност ще останете изненадани колко компактен и удобен за употреба е той.

  И накрая – всички тези качества са обединени в стилен дизайни богат избор от живи цветове.

  Със своето отношение към качеството, ние сме станали експерти по темата. За това ако имате нужда от качествена тетрадка за училище, работа или университета – това е правилният избор!

  Открийте своята муза в лицето на висококачествените и иновативни продукти на GIPTA! Защото винаги е по-хубаво, когато пишем в любимия си пад! GIPTA е сред най-големите производители и е водеща компания в производството на хартиени и рекламни продукти. Със своята страст и отношение към детайла, марката отговаря на нуждите на всеки клиент и спазва всички изисквания за качеството на продуктите. Относно иновациите в производството си, Gipta разчита на екип от специалисти, който създава хиляди нови проекти всяка година, следвайки тенденциите в световен мащаб. Марката е сертифицирана от много организации, включително FSC.