NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Красотата е в детайла!

  Красотата е в детайла!

  Новите пъзели в асортимента ни се отличават с красота, нестандартни дизайни и елементи, извадени сякаш от приказка... Ако трябва да ги опишем с една дума, тя би била „различни“. От спиращи дъха картини на именити художници, през щури комплекти с няколко визии, до вълнуващи гледки през различните сезони, тези пъзели са най-естетическият начин да победиш скуката!

  Пъзели Anatolian

  Пъзели Anatolian

  Като същинска машина на времето, визиите на тези пъзели те пренасят в различни епохи, кътчета на света и сезони, без дори да напускаш стаята! Визията, която ще получиш след като наредиш пъзела, гарантирано ще бъде същинско произведение на изкуството. Със своите 1000 или 1500 части, Anatolian те отвеждат на вълнуващи приключения в далечни земи. Разгледай всички модели от тази серия тук.

  Пъзели Masterpieces

  Пъзели Masterpieces

  Есенна гора, любов от приказка, живописни пейзажи и сладки животни – това ще откриеш в колекцията Masterpieces. Името на тези пъзели говори красноречиво, че те са шедьоври. Избери своя пъзел според дизайна и броя части и се залавяй с подреждането му. Освен да изпиташ собствената си логика, може да използваш пъзела и като неповторим подарък за любим човек. Разгледай всички модели от серията Masterpieces тук.

  Пъзели Trefl/Heye

   Пъзели Trefl/Heye

  Тези пъзели ще се превърнат в любими на децата! Със своите закачливи визии с лами на ваканция, прасенцето Пепа, пожарникарят Сам, PJ Masks и чаеното парти на София, те едновременно задействат логиката и предизвикват усмивки. Разгледай всички модели от серията Trefl/ Heye тук.

  Пъзели Anatolian

  Пъзели Masterpieces

  Пъзели Trefl/Heye