NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Ламинирай без граници!

  Ламинирай без граници!

              Позволи ни да ти напомним за един наш верен другар – Fellowes. Fellowes е известен с производство и дистрибуцията на машини и офис аксесоари. Днес имаме за цел да ти разкрием способностите му и със сигурност ще те накараме да го заобичаш!

              За своето производство и пакетиране, брандът използва предимно екологични и биоразградими материали. Той не само е добър помощник на нас, но и пази околната среда. Освен това, всички продукти на марката отговарят на строги стандарти за качество и иновации в офиса, у дома и в движение – още една причина да се влюбиш в него!

   

  Ламиниране

              С Fellowes имаш голям избор от ламинатори, които ще ти съдействат за добрата визия и устойчивостта на документите ти. Остави на нас да ти докажем защо Fellowes е верен другар!

              Те са изключително мощни, а изборът от фолиа на същата марка е с широк диапазон – от 80 до 250 микрона. Спрямо дебелината на фолиото, приложението за употреба се променя.

  Fellowes Ламинатор Saturn 3i

  Предимства

              Когато добавяме пластмасово покритие на хартия или документ, той става по-издръжлив и устойчив. Освен това, придава по-добре изглеждащ и професионален вид. Ламинирането предпазва документите от следи от пръстови отпечатъци, петна, разливане на течности и други външни фактори, за които дори не би могъл да си помислиш! Фолиото подобрява цвета и контраста на отпечатаните материали, поддържайки вида им запазен в продължение на години!

  Ламинирани материали с Fellowes

  Приложение

              Що се отнася до възможностите им, те са безгранични. Независимо дали искаш да подобриш цветовете на документите си или да ламинираш снимки за запазване на вечен спомен – Fellowes е винаги насреща да ти бъде от полза!  

              Използвай лъскаво или матово фолио, за да ламинираш важни документи, сертификати, карти, ваучери, покани и дори и поздравителни картички! Всичко е възможно с достъпните ламинатори на Fellowes.

   

  Всички ламинатори на марката Fellowes може да видиш тук.

  Ламиниране

  Предимства

  Приложение