NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Марката PULSE – висококачествени продукти на разумни цени!

  Марката PULSE – висококачествени продукти на разумни цени!

  Закупуването на висококачествени стоки и тяхната дългогодишна употреба, вместо схващането за покупка на продукти с по-ниско качество, които могат да се повредят лесно става все по-разбираема за клиентите.

  Веднага след първите 12 месеца пазарно присъствие в балканските страни повечето потребители приемат положително продуктите

  PULSE, като постепенно влиянието на марката нараства. Днес тя е разпространена в повече от 30 държави от Европа, Азия и Африка.

  За раниците

  Всички раници PULSE са подсилени в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Цветовете на принтовете трудно избледняват и не се драскат, което също ги класифицира като продуктов компонент с високо качество.

  Имаме удоволствието да ви представим и няколко характеристики на продуктите, които затвърждават тяхната издръжливост:

  - Дишащата материя на всяка раница осигурява въздушна струя между нея и вашия гръб, което намалява изпотяването;

  - Презрамките с форма на “извит банан“ ще ви осигурят повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта, така че дори ако раницата ви е тежка, усещането при носене ще бъде по-приятно. Те притежават и опция за регулиране според индивидуалните нужди на всяко дете.

  - Предните катарами на някои модели позволяват по-компактно носене на раницата по време на активности като каране на колело, бягане или езда;

  - Предният джоб, предназначен за носене на аксесоари може да замести употребата на портфейл или органайзер за съхранение на пари, лични вещи и др.;

  - Отделението за лаптоп/таблет е направено от плътна пяна, която ще предпази смартустройство Ви дори при падане;

  - Страничните джобове с двойна мрежа са гъвкави и издръжливи, в тях могат да се поберат различни по размер бутилки;

  - Всички раници PULSE притежават метални ципове, чието счупване е почти невъзможно;

  - Висококачествените гъвкави японски катарами NIFCO и SBS циповете осигуряват дълготрайна ежедневна употреба (тествани са при над 10 000 отваряния и затваряния на раниците);

  - Раниците притежават "двойно дъно" (два слоя материал с пяна между тях), което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното му счупване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици или други остри предмети;

  - Моделите, предназначени за по-големи деца и възрастни имат мултимедийни процепи или конектор за слушалки, което предоставя възможност да поставите устройство (смартфон, MP3 плейър, Ipod и др.) вътре в раницата и да включите слушалките си. По този начин те лесно могат да бъдат изключенивътре в раницата, а устройство ви ще бъде обезопасено от изпускане, оплитане на кабели и кражба.

  - Моделите, предназначени за по-малки деца са оборудвани със светлоотразителни елементи и дъждобран;

  Нуждаете се от класически модел раница, подходящ за различни поводи? Имате избор от различни цветове и дизайни!

   Раница Pulse

   

  Вие сте скейтбордист и търсите идеалната раница, която да съчетава ежедневните ви дейности и хоби?

   Скейтърска раница Pulse

    

  Раниците PULSE MOUNTAIN са специално проектирани както за професионалисти, така и за любители планинари.

   Планинска раница Pulse

   

  Вашето дете се нуждае от анатомична, удобна и изключително здрава раница? Решението е раница PULSE с анатомична конструкция!

  Раницата е подходяща за деца в детска градина и предучилищна възраст. Покрита е със защитен слой против намокряне и има отразяващ светлината материал отпред.

   Анатомична детска раница Pulse

   

  Разгледайте всички раници с марка „PULSE“ тук

   

  За бизнес чантите

  Ако сте професионалист в бизнеса и имате нужда от лаптоп, смартфон, заряднo устройствo, слушалки и други аксесоари, решението е раницата-чанта за лаптоп на PULSE!

   Чанта за лаптоп Pulse

   

   Разгледайте всички бизнес чанти с марка „PULSE“ тук.

  Дамски раници и чанти

  Дамска раница за всички, които следват тенденциите – модел дамска раница от Pulse е топ избор! Дамската раница е съществен елемент в ежедневния стайлинг, а модерният дизайн е точното допълнение! Да не забравяме, че качеството все още е на първо място, поради което раница PULSE е комбинация между практичност и висококачествена материя. Тези фактори превръщат раницата в идеалното решение за града и кратките почивки през уикенда.

  Дамската чанта не е обикновен аксесоар, а необходимост!

  Дамска чанта Pulse

  Ще откриете страхотни модели, които следват последните модни тенденции и са удобни за ежедневието!

   Разгледайте всички дамски чанти с марка „PULSE“ тук.

  Куфар - лек и издръжлив!

  Идеален за най-взискателните пътници.

  Куфар Pulse

  Куфарите PULSE са създадени въз основа на най-новите технологии и дизайнерска естетика.
  Поликарбонатът осигурява висока удароустойчивост и гъвкавост при пътуване.

  Разгледайте всички куфари с марка „PULSE“ тук.

                Дизайнът на всички продукти с марка PULSE са предмет на вкус и проектирани по начин, който да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама.

  Качеството на всеки продукт се гарантира посредством двугодишна гаранция, без значение от модела. Всички раници PULSE са произведени от контролирани материали (900D, 600D и Dobby полиестeр, естествена кожа и др.), които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раниците са по - гъвкави и по - здрави в сравнение с повечето подобни продукти, които се предлагат на пазара. Именно тази технологията на производство е основана на органични единици, свързани с уретанови връзки (полиуретан), така не се използват продукти, които са вредни за здравето и образуват неприятни миризми.

  Разгледайте всички продукти с марка PULSE тук!

  За раниците

  Нуждаете се от класически модел раница, подходящ за различни поводи? Имате избор от различни цветове и дизайни!

  Вие сте скейтбордист и търсите идеалната раница, която да съчетава ежедневните ви дейности и хоби?

  Раниците PULSE MOUNTAIN са специално проектирани както за професионалисти, така и за любители планинари.

  Вашето дете се нуждае от анатомична, удобна и изключително здрава раница? Решението е раница PULSE с анатомична конструкция!

  За бизнес чантите

  Дамски раници и чанти

  Куфар - лек и издръжлив!