NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Музиката – по-силна от магия!

  Музиката – по-силна от магия!

  Музиката има вълшебни способности – може да успокои душата, ума и тялото. Без значение дали сте имали тежък ден, несподелена любов или просто сте уморени от работата и от сивото си ежедневие, музиката ще е вашият вълшебен лек. Когато пуснете любимите си песни, ще ви се прииска да пеете, танцувате, да плачете, да се усмихвате или просто да се отпуснете, по начин по който нищо друго не може да ви накара, освен МУЗИКАТА. Стресът ще отмине, настроението ви ще се подобри и ще се пренесете там, където искате да бъдете!

  Както всички знаем, освен че е лек за душата, музиката е и инструмент за израз на човешката индивидуалност. Стилът, който слушаме говори много за емоционалното ни състояние и за нашето възприятие за света. Песните, текстовете и видът на музиката които избираме да слушаме означават много. Тя е и метод за бягство от реалността, помага да се върнем назад във времето към красиви спомени.

  Хубавата музика освобождава „хормона на щастието“, придава енергия, тонус и отключва творческия процес в човека.

  Също така музиката стимулира имунната система и намалява хормоните на стрес в човешкото тяло. Според проучване, по време на спортни занимания музиката засилва издръжливостта и спира сигналите на умора към мозъка, така дава възможност за по-дълги тренировки и спортни занимания.

  Музиката е и фактор за възприятията ни. Експеримент, направен от учени показва как след като изслушат дадена песен, участниците в експеримента пресъздават неутрален образ като тъжен или весел, в зависимост от мелодията която са чули.

  Доказано е също, че музиката намалява времето за възстановяване след операция.

  Класическата музика влияе на концентрацията на човек. Според проучване, хората които слушат симфонии от 18 век извършват интелектуален труд с повишена концентрация.

  С течение на годините музиката претърпява промени и развитие. И така трябва да бъде. За да задоволят желанията на всеки клиент, вече повече от 25 години продуктите на марката NGS успяват да се отличат с най-високо качество, иновативна технология и един наистина стилен и атрактивен дизайн. Нейният принос отговаря както на нуждите на потребителя, така и на имиджовата тенденция на световния пазар. NGS е една от най-утвърдените международни компании в сферата на електрониката и компютърната периферия. *Вижте нашите предложения за висококачествена музикална техника с марката NGSИ ако поръчате сега, получавате специална отстъпка за всеки един от изброените продукти (отстъпката важи за периода 24.07 – 4.08.2019 г.).

  NGS тонколона Wild Punk

  С NGS тонколона Wild Punk ще се насладите на 700W мощност и отлично качество на звука. Благодарение на своите колела, тонколоната лесно може да бъде придвижвана. Оборудвана с аудио SD, USB, AUX IN и FM радио входове.

  Тази колона превръща всяко място в нощен клуб и е страхотна за партита!

  NGS тонколона Wild Rock

  NGS Wild Rock е невероятна безжична тонколона с мощен звук, вградена батерия, с Bluetooth и интегриран светлинен ефект, за пълна наслада, докато слушате любимата си музика.

  Тонколоната е приложима за различни цели: лекция или пеене на караоке, благодарение на включения жичен микрофон.

  NGS тонколона Wild Jam

  NGS Wild Jam тонколона с мощност 120W с 5.25" двоен събуфер и двоен високоговорител. Насладете се на музиката, благодарение на впечатляващите звукови и светлинни ефекти. Може да направите голямо парти където пожелаете, благодарение на вградената батерия!

   

  NGS аудио система Sky Box

  NGS Аудио система Sky Box със CD и Bluetooth, която се отличава с елегантния си дизайн и отличното качество на звука. Тази система е оборудвана с USB и AUX IN аудио вход. NGS Sky Box също разполага с FM радио.

  NGS тонколона Skyline

  NGS Skyline е елегантна тонколона с форма на кула, оборудвана с 50W мощност и съвместима с Bluetooth. Може да управлявате тонколоната от външните си устройства, благодарение на петте опции на свързване: Bluetooth, микро SD карта, USB, радио FM и AUX IN. Свържете домашното си кино, телевизия или друго устройство по лесен начин, чрез Bluetooth.

  Благодарение на висококачествените продукти на марката NGS, които възпроизвеждат зашеметяващ звук, имат иновативен дизайн, компактни са и лесни за употреба, любителите на музиката ще открият идеалното решение, което отговаря на всички нужни.

  Избягай от реалността с NGS! Наслади се на езика, който може да бъде разбран от всеки – МУЗИКАТА!

  NGS тонколона Wild Punk

  NGS тонколона Wild Rock

  NGS тонколона Wild Jam

  NGS аудио система Sky Box

  NGS аудио система Skyline

  Blog archive