NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Нестандартни картички с вдъхновяващи послания

  Един подарък може да стане перфектен единствено, ако е придружен от запомняща се картичка! Именно тя е завършекът на подаръка, необходимия детайл, без който посланието просто не е същото. Предлагаме ви различни варианти за нестандартни картички, с които гарантираме, че жестът ви ще бъде запомнен!

  Gespaensterwald картички-консерви

  Картичка-консерва

  Тя е неподражаема, оригинална, и същевременно суперфункционална! Картичката-консерва Gespaensterwald може да служи за да предаде послание на любимия човек, но тя предлага и много други възможности – в нея може да пъхнете пари, с които получателят сам да си подари нещо хубаво, или пък да сложите дребно бижу или друг сантиментален предмет.

  Gespaensterwald картичка-консерва

  Независимо какво е посланието на картичката, сигурно е едно: за да го види, човекът, на когото я подарявате, трябва да отвори консервата, за да види уникалната изненада вътре. Убедени сме, че този жест ще бъде запомнен завинаги!

  3D картичка

  Gespaensterwald 3D картичка

  Предимството на този вид картички Gespaensterwald е, че с тях картинките оживяват! Предлагат се варианти с интересни дизайни, с които може да поздравите свои близки и приятели по различни поводи. Независимо дали изберете забавно, сантиментално или мило послание, то със сигурност ще бъде нестандартно, щом е изразено с 3D картичка!

  Блестяща картичка Deluxe

                                             Блестяща картичка Deluxe         Блестяща картичка Deluxe

  Колекция Deluxe се характеризира с модерен дизайн, брокатен ефект и качествена хартия. Предлагаме варианти с дизайни, подходяща за всеки пол и възраст и с послания, подходящи за различни поводи.

  Сладка картичка Romantique

  За романтичните натури предлагаме колекцията картички Romantique. Създадени с модерен дизайн и брокатени детайли, тези картички създават слънчево настроение и са чудесно допълнение към подарък за щастлив повод.

  Картичка Romantique

  Разгледайте всичките ни предложения за нестандартни картички тук.

  Картичка-консерва

  3D картичка

  Блестяща картичка Deluxe

  Сладка картичка Romantique

  Blog archive