NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Новата офис реалност: идеи за home office

  Новата офис реалност: идеи за home office

  Концепцията за работа от вкъщи става все по-актуална и важна ис всеки изминал ден. Особено сега, във времето на пандемична обстановка, компаниите търсят най-адекватния начин за опазване както на здравето на служителите си, така и на тяхната продуктивност. Решението е home office: работата от вкъщи може да бъде едновременно безопасна и ефективна. Модерните технологии  позволяват провеждане на срещи, обучения и разговори в комфорта на собствения ви дом, като по този начин всички се чувстват по-спокойни за здравето си. В  тази статия сме ви подготвили полезни съвети за продуктивна работа у дома!

  RFG Работен стол Snow

  Обособен кът за работа у дома

  Макар работата у дома да е силно препоръчителна в днешно време, когато пандемията от COVID-19 постави сериозно предизвикателство пред човечеството, има някои неща, на които е важно да се обърне внимание. От голямо значение е дори между стените на собствения си дом да разделяме работното време  пространство от личното такова. Най-лесният начин да го направим е да се почувстваме сякаш наистина започваме един работен ден в офиса и да работим в обособено за целта кътче. Достатъчно е да отделите съвсем малко място в хола, кухнята или спалнята, което да обзаведете с мебели, подходящи за ефективна работа. 

  RFG Работен стол Alcanto WRFG Ергономичен стол TECH@LINE

  Вариантите за мебелировка в работния кът са много и различни, но ние препоръчваме да се спрете на ергономично бюро или маса с регулируема височина и ергономичен стол. По този начин ще запазите позицията на тялото си правилна през целия ден, ще се изморите по-малко и ще се чувствате свежи и мотивирани за работа. Не правете грешката да работите 8 часа, седнали на кухненския стол, на фотьойл или на дивана в хола – макар и удобни за прекарване на свободното време у дома, тези мебели със сигурност не са подходящи за дълга работа пред компютър. Ние предлагаме разнообразие от комфортни столове, които са едновременно ергономични и с модерен дизайни ще се впишат чудесно в интериора на дома ви!

  RFG Ергономичен стол TECH@SMART

  Движете се, докато работите

  Работата от вкъщи крие едно голямо предимство – може да си позволите повече движение. За разлика от офиса, където бюрата и столовете са съобразени с общите нужди на служителите, у дома вие избирате какво е най-добро за самите вас. Ако обзаведете работния си кът с електрическо бюро и ергономичен стол, то вие инвестирате в своето здраве, гарантирайки си движение дори при 8 часа, изкарани пред компютъра. Питате се как? 

  RFG Ергономично електрическо бюро

  Бюрата и столовете, които предлагаме, дават множество опции за смяна на позицията на тялото през деня: може да регулирате височината на бюрото и позицията на стола, подобрявайки кръвообращението и запазвайки тонуса си. 

  Редувайте седнало с изправено положение на всеки 30-40 минути за да увеличите притока на кислород към мозъка и да повишите продуктивността си. Подобряването на  кръвообращението тонизира тялото, за да сте максимално концентрирани и бодри докато работите. 

  RFG Маса Motto

  Стилните ползи от ергономията

  От изключително значение е функционалността на работния ви стол и бюро, но не подценявайте дизайна на продуктите, които избирате. Може да имате и двете - разгледайте нашите предложения за home office мебели с елегантна визия, за да се убедите. Добавете ярък акцент към работното си пространство с ергономични табуретки UPis1.

  Interstuhl Табуретка UP

  Произведени в Германия с 10 години гаранция и безкомпромисно качество, гарантирано от Interstuhl, UPis1 ви осигурява движение в ежедневието! Овен удобен, вашият офис у дома ще бъде и атрактивен! Богатството от цветове и широката гама продукти ви дават свободата да изберете мебели с дизайн, който пасва на интериора на жилището ви и дори докато работите ще се чувствате (като) у дома си. Подарете си модерна и ергономична работна обстановка!

  Interstuhl Табуретка UP

  Сега остава само да отидете на работа... в собствения си дом!

  Обособен кът за работа у дома

  Движете се, докато работите

  Стилните ползи от ергономията

  Blog archive