NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Новата офис реалност: преосмисляне на работното пространство

  В миналата статия ви дадохме полезни идеи за ефективен home office, а в тази ще ви посъветваме как да направите работата от офиса максимално спокойна и продуктивна. Разбира се, пандемията от COVID-19 постави бизнесите пред немалко трудности, но има начин да преминем през тях, и то научавайки много уроци, свързани с начина на работа на хората.

  Какво казват професионалистите?

  Сабина Даугелиене, архитект от DO ARCHITECTS, казва: „По-голямата част от нашите клиенти обмислят как да спазват наложените мерки в своите офис помещения или дори да намалят общата им площ, вместо да я разширят. Подобни дискусии са интересни, тъй като говорим не само за мебелите и пространствата, а и за навиците на служителите при общуването с колеги. Колкото и дебати да водим, винаги стигаме до едно и също заключение – много неща ще се променят, но и много неща ще останат същите, като социалните контакти. Това ни кара заедно да търсим начин да ги направим по-безопасни.“

  Архитект Сабина Даугелиене

  Йокубас Юргелис, архитект от 2XJ Studio, пък смята, че „сега разбираме истинската мисия на дизайна – той не е просто акт на естетическо оформление. Дизайнът по своята същност е процес за решаване на проблеми, резултатът от които се оформя едва след това. Настоящата ситуация дава една чудесна възможност за интериорните създатели да покажат реалните си способности и потенциал.“

  Narbutas Silent room

  Вдъхновения за по-безопасен офис

  Осигуряването на безопасни условия на труд винаги е било ключова отговорност на компаниите. Не сте сами в търсенето на начин това да се случи – ние ще ви посъветваме и ще ви помогнем да реализирате концепцията си за безопасна офис среда. Може да избирате между най-различни работни пространства, адаптирани към настоящата глобална ситуация.

  Офис, обзаведен с мебели Narbutas

  Бъдете креативни по отношение на превръщането на пространствата в безопасни! Например, шкафчетата до бюрата създават допълнително разстояние между служителите. Може да украсите работните места с цветя – освен, че добавят допълнително пространство между хората, създават уют и освобождават кислород, който пък помага за концентрацията по време на работа. Панелите неслучайно се наричат „шумоизолиращи“. Освен, че намаляват значително излишните звуци в помещението, те служат и като своеобразна бариера между служителите, която възпрепятства директния им физически контакт. Мебелите на Narbutas са изработени от лесно почистващи се материали, което определено улеснява служителите в стремежа им към максимално безопасен начин на работа.

  Офис, обзаведен с мебели Narbutas

  Спокойна работа за високи резултати

  Правилната адаптация на съветите за безопасен офис към вашия бизнес гарантирано ще подобри не само физическото състояние на служителите ви, но и емоционалното им такова. Когато работят без излишно напрежение и стрес, хората са много по-продуктивни и концентрирани. Не подценявайте важността на интериора и обзавеждането в това отношение – като се има предвид, че в офиса хората прекарва 1/3 от денонощието, важно е те да чувстват уют и спокойствие в него, които се доближават до това в дома им.

  Тук може да разгледате богатия ни избор от креативни дизайнерски предложения за комфортна и безопасна офис среда!

  Какво казват професионалистите?

  Вдъхновения за по-безопасен офис

  Спокойна работа за високи резултати

  Blog archive