NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Dolce Gusto

  Обръщай се към нас на малко име!

  Обръщай се към нас на малко име!

  Вече сигурно сте забелязали, че си имаме ново лого, а в тази статия ще ви разкажем повече за модерната трансформация, която доведе до него и до нашето желание да имаме облик, който следва настоящите тенденции.

  Амбицията непрестанно да подобряваме качеството на своите продукти и услуги е  движеща сила за Office 1 вече над 22 години! През това време постигнахме много: наложихме се като лидер на пазара на офис консумативите, изградихме новия си складово-логистичен център, придобихме правата върху марката Office 1 Superstore за цял свят. Всичко това, докато непрестанно развивахме портфолиото си, като то вече включва разнообразие от продукти за бизнес и крайни клиенти – от офис консумативи, през техника и хигиенни материали, до модерно обзавеждане, луксозни стоки и предложения за подаръци. 

   

  Логистичната ни база Office 1 Superstore Logistics, която отвори врати през 2018 г., е оборудвана с една от най-модерните технологии за складиране и обработка на поръчки в света! С над 550 експедирани поръчки на ден, 18 000 продукта в наличност и грешки, сведени едва до впечатляващите 0,07%, складът ни представлява истински пример за технологичен прогрес, чрез който изпреварваме конкурентите си в цяла Югоизточна Европа!

  Именно тази целеустременост да преизпълняваме зададените ни цели ни вдъхнови да предприемем поредната стъпка към осъвременяването, а именно създаването на новото ни лого и съкратеното ни име – Office 1. Кампанията по ребрандирането си нарекохме „Обръщай се към нас на малко име“ – думи, които напомнят, че вече се познаваме добре със своите клиенти и партньори и отговаряме на всички техни изисквания с богатия си асортимент. Разнообразие от продукти и услуги предлагаме и на крайните клиенти – при нас те ще намерят страхотни допълнения за своето ежедневие и подаръци за специален повод.

  Новият ни имидж обещава на нашите клиенти и партньори още повече съвместни успехи и качествено обслужване! Познаваме се, затова обръщай се към нас на малко име!