NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Оставете позитивен отпечатък в бъдещето на бизнеса!

  Оставете позитивен отпечатък в бъдещето на бизнеса!

   

  Намираме се в период от човешката история, в който е изключително важно с общи усилия да опазим здравето, състоянието, и дори живота си. Съдбата на хората е изправена пред огромно предизвикателство, а именно пандемията на COVID-19 в световен мащаб. Тези смутни времена представляват за хората един тест на тяхната сила, търпение и отговорност към себе си и околните.

  Корона вирус

  Иновативна серия печати с антибактериална защита

  Повлияни от настоящата ситуация, в която всеки обръща още по-голямо внимание на здравето си, COLOP и Microban създадоха един иновативен продукт – печат с антибактериална защита. Новата серия печати е първата, която предлага продукти с вградена антибактериална защита.

  Иновацията при разработката на антибактериалните печати е продиктувана от реалната необходимост на потребителите – последните проучвания на глобалната марка COLOP показват, че 69% от анкетираните се нуждаят от антибактериални продукти в сферата на офис консумативите. Търсенето на офис продукти и консумативи, които са с вградени антибактериална защита, вече съществува и ще се засили още повече. Това се подкрепя и от факта, че всеки ден все повече продукти (напр. домакински изделия) от известни производители и марки, се предлагат с вградена антибактериална защита и постоянно се рекламира точно това предимство. Печатите са продукт, използван във всеки един бизнес. Компанията COLOP знае това и инвестира ежегодно в проучвания относно възгледите на потребителите и в планове как да задоволи техните нужди на работното място. Печатите се използват ежедневно от различни хора, предават се от ръка на ръка и съответно крият риск от пренасяне на бактерии и микроби. В партньорство с Microban – световният лидер в производството на вградена антибактериална защита при промишлените продукти – СOLOP за първи път предлага на пазара печати с вградена антибактериална защита. Тя възпрепятства разпространението на вредните микроорганизми и по този начин засилва защитата на здравето на служителите. 

  Печат с антибактериална защита

              Печат с антибактериална защита

   

  Какво ни дава новата антибактериална технология?

  Microban антибактериална защита дава на продуктите допълнително ниво на защита срещу вредни микроби, мухъл и плесен, които могат да причинят кръстосано замърсяване и влошаване на качеството на продуктите.

  Микроскопът показва впечатляващо ефективността на Microban антибактериална защита:

  ПОВЪРХНОСТ – НЕЗАЩИТЕНА

  Незащитена повърхност                Незащитена повърхност

     След 2 часа                                                             след 24 часа

   

  ПОВЪРХНОСТ – С Microban® антибактериална защита

   Защитена повърхност               Защитена повърхност

  След 2 часа                                                                след 24 часа

   

  Когато микроби влизат в контакт с повърхността на продукта, Microban ® антибактериална защита прониква през клетъчната стена на микроорганизми и затруднява клетъчните функции на микроорганизмите и те не могат да функционират, да растат и да се възпроизвеждат.

  Тази защита е вградена в продукта по време на производствения процес и не може да се измие или износи. Технологията е проектирана да предоставя непрекъсната антибактериална защита при всяка употреба и през целия жизнен цикъл на продукта. Силно препоръчителна е употребата на новата серия печати от медицински учреждения, администрация, финансови институции, туристически агенции и всякакви други бизнеси, при които служителите често ползват общи офис консумативи. Работейки с продукти с антибактериална защита, хората ще се чувстват по-спокойни и съответно ще бъдат по-продуктивни на работното си място.

  Печати с антибактериална защита

   

   

  Microban – поглед към бъдещето

  Защитната технология Microban срещу микроби е разработена на базата на сребро, което от векове е известно със своите антибактериални свойства. Стъпвайки на тази информация, Microban включи новата система в производствения процес на продуктите. Тя включва използване на трето поколение сребърни добавки за оптимизиране на антибактериалната ефикасност. Microban 3G Silver ™ предлага активна и дълготрайна защита срещу бактерии като E.coli, Salmonella, както и С. ауреус (стафилококус ауреус) и MRSA (метицилин-резистентни стафилококус ауреус) и други микроорганизми.  Технологията против микроби Microban претърпя редица тестове от независима лаборатория и натрупа дълъг опит в областта на сигурността и безопасната употреба на продуктите. Компанията е регистрирана в Европа с BPD (биоциден продукт директива) и в САЩ  в Администрацията по храните и лекарствата за всички продукти, в които се използва. Microban добавки могат да бъдат открити в продуктите на водещи потребителски, индустриални и медицински производители в света. 

  Технология Микробан

       Технология Микробан

   

  Бъдете отговорни към своето здраве и това на вашите служители и колеги – използвайки офис консумативи, разработени с технология да отблъскват вредните микроорганизми, вие ще проявите тази загриженост към него. Необходимостта от такива продукти ще става все по-голяма, а ние ще следваме тенденциите и ще ви предлагаме винаги най-новите консумативи, които се грижат за безопасността и доброто състояние на работещите хора!

   Разгледайте печатите с антибактериална защита от новата серия печати тук!

  Иновативна серия печати с антибактериална защита

  Какво ни дава новата антибактериална технология?

  Microban - поглед към бъдещето