NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение

  Открийте красивия свят на калиграфията в Office 1 Superstore!

  11 юни 2019

  Калиграфията – умението за изписванена букви - съществува още от древността, а днес тя е изключително актуална и вълнуваща както за професионалистите, така и за хоби калиграфите!

  Ние от Faber-Castell ценим високо красотата на това изкуство и вече предлагаме специализирани комплекти за калиграфия с тънкописци Pitt Artist.

  На 28.06.2019 г. /петък/от 17:00 ч. и на 29.06.2019 г./събота/от 11:00 ч. в магазин Office 1 Superstoreв гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 139 ще се проведе демонстрация по калиграфия! Тя ще бъде водена от добрата приятелка на Faber-Castell и професионален калиграф Елизавета Ангелова от Written by Ellie. На събитието нашите гости ще бъдат въведени в изкуството на красивото писане!

  Всички участници в демонстрацията ще получат: калиграфски комплект Faber-Castell Calligraphy; специално разработен оригинален шаблон за упражняване на калиграфските техники; сертификат за участие в калиграфска демонстрация; заготовка за книгоразделител, който лично ще оформят със своя почерк и, разбира се, професионални техники и съвети за калиграфска дейност.

   Записването се случва само предварително, а таксата от 30 лева се заплаща на касата в магазина непосредствено преди събитието.

  Местата са ограничени! Очакваме Ви!