NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Подарете коледна магия с Faber-Castell!

  Коледа наближава, и както всяка година, ни обзема онова празнично и вълнуващо чувство, присъщо на месец декември. Когато се чудим какво да подарим на любимите си хора, често имаме нужда от мъничко помощ: искаме да е едновременно креативно и функционално, стилно и оригинално и да отразява характера на човека, на когото го подаряваме... На пръв поглед това изглежда като сложна задача, но истината е, че никога избирането на подаръци не е било толкова лесно!

  Настоящата обстановка предполага пазаруване онлайн, а в нашия сайт ще намерите страхотни готови предложения за подарък, и то с бърза и надеждна доставка. Само с няколко клика на мишката получавате спокойствието, че сте избрали чудесен подарък и че ще го получите навреме. Готови ли сте да разберете какво подготвихме за вас тази Коледа?

  Вълшебен подарък за Него

  Готови подаръци за най-нетърпеливите

  Избрали сте страхотен подарък, но сега трябва да намерите подходящата торбичка и да подготвите красива картичка... Познато чувство. Ние знаем как да ви улесним в тази ситуация! За да не купувате всички елементи отделно, предлагаме ви готови идеи за подарък за различните близки хора в живота ви – половинката ви, роднините, децата, приятелите, колегите.

  Подарък за дете

  Подаръчните комплекти и торбичката са подбрани така, че заедно да съставят един идеален завършен подарък. Разгледайте всичките ни готови коледни подаръци тук.

   

  Цветна Коледа с Faber-Castell

  Нещо, с което никога няма да сбъркате при избирането на подарък за дете, са цветните моливи! Малчуганите обожават да рисуват и коледните празници са идеалният момент да им покажете колко послушни са били през годината! Изберете най-подходящия комплект измежду детски, художнически, акварелни, джъмбо, чернографитни, grip моливи... възможностите са безкрайно много. Разгледайте ги тук.

  Цветни моливи Polychromos     Молив Castell 9000

  Луксозни пишещи средства за ценители

  Ако търсите наистина специален подарък за любим човек, заложете на елегантна химикалка или писалка, които ще му напомнят за вас всеки ден. Изберете стила и вида на пишещото средство според характера на човека, на когото го подарявате – Faber-Castell предлагат както по-изчистени, така и наистина оригинални и цветни пишещи инструменти, но общото между тях е високото им качество на изработка. Скъпоценна смола, ценни метали и интересни видове първокласна дървесина са част от материалите, от които се правят химикалките и писалките на марката.

  Grip edition

  Ако сте се насочили към уникален подарък с празнична визия, заложете на серията Grip edition – лимитирано издание писалки и химикалки в златисто или черно. Предлага се и комплект от двете пишещи средства, опаковани в луксозна метална кутия. Ако търсите по-изчистена визия, заложете на вечна класика като E-motion pure black – серия с неподражаем дизайн на тялото на пишещите инструменти.

  E-motion pure black

  Още много идеи за различни луксозни подаръци с марка Faber-Castell ще намерите тук. Изберете своя подарък, сложете го под елхата и очаквайте с нетърпение блясъка в очите на любимия човек, щом го отвори. Нека коледното броене започне сега!

  Готови подаръци за най-нетърпеливите

  Цветна Коледа с Faber-Castell

  Луксозни пишещи средства за ценители

  Blog archive