NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Отново на училище

  Подчертайте идеите си с уникалните текст маркери металик на Faber-Castell!

  Подчертайте идеите си с уникалните текст маркери металик на Faber-Castell!

  В разгара на учебната и работна година е възможно да се чувствате затрупани от задачи... В комбинация със студеното време навън, ангажиментите в тефтера могат да ви потиснат, но само от Вас зависи как ще подходите към тях. Например, вместо да възприемате ежедневните задачи като досадно задължение, можете да превърнете записките си в истинско произведение на изкуството! В тази статия ще разберете как.

  Металиковите текст маркери на Faber-Castell са нови не само в портфолиото на марката – те са също и уникален продукт на пазара като цяло. Ефирните бляскави частици са примесени във всеки от четирите нежни нюанса – златист, сребрист, перленорозов и рубинов!


  Faber-Castell Highlighter metallic-rose

  Текст маркерите се произвеждат с внимание към околната среда - мастилото им е на водна основа и е универсално за маркиране на текст върху всякакви хартии и картони. Металиковият квартет от цветове е идеален за всички креативни хора, които обичат не само да следват тенденциите, но и да създават нови. За всички вас, които искате да добавите щипка блясък към записките в тефтера си, задачите за деня или ръчно надписаните картички и писма, предлагаме да използвате текст маркерите като ефектен финиш към всеки текст!

   Faber-Castell Sparkle-Diamant

  Освен красотата на цветовете си, маркерите са и практични – върховете им са със скосен връх, който дава възможност за маркиране в три различни широчини на линията: 1 mm, 2 mm и 5 mm. Текст маркерите се предлагат на индивидуална бройка или в атрактивен комплект от 4 цвята.

   Faber-Castell Textliner Metallic

  Време е записките ви да заблестят с новите металикови текст маркери на Faber-Castell – въображението не познава граници! Вижте уникалния нов продукт тук.