NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Раздвижете ежедневието с мобилни маси RFG!

  Раздвижете ежедневието с мобилни маси RFG!

  В днешно време офис пространствата се развиват изключително бързо и вече не трябва да избирате между атрактивна визия и практична функционалност! Компаниите обръщат все по-голямо внимание на интериорните решения в работните си помещения. Те подбират мебели в интересни цветове, форми и материи, и най-вече – с добавени характеристики. Конферентната маса или работното бюро могат да бъдат много повече от повърхност, върху която слагаме лаптопа си – техният дизайн придава характер на интериора, а функционалностите им подобряват трайно работния процес. По-надолу ви разказваме повече за нашите предложения за мобилни маси RFG:

  RFG маса Butterfly

  Мобилна маса Butterfly

  Конферентните сгъваеми маси от серията Butterfly дължат името си на своя дизайн – само с едно движение плотът на масата се разгъва, точно като крилете на пеперуда! Това прави масата изключително практична, защото оптимизира максимално пространството, което тя заема. Масата е оборудвана и с мобилни колелца, които дават възможност за застопоряване. Конферентните маси Butterfly имат цели 5 години гаранция, а качеството им е гарантирано от SGS сертификат за сигурност. Ако сглобите няколко маси заедно пък, получавате огромно пространство за срещи с повече хора, конференции и презентации.

  RFG маса Butterfly

  Мобилна маса Motto

  Масите от тази серия се предлагат в три цвята на плота – бял, черен и кехлибарен дъб. Те предоставят чудесни ползи за здравето на служителите, защото са с регулируема височина – можете да седите на стол пред нея или пък прави! Честата смяна на позицията на тялото подобрява кръвообръщението и съответно тонуса ви през дългия работен ден. Именно това прави масата идеална и за дома – интересната визия ще внесе модерна нотка в интериора, а регулируемата височина помага на тялото да отпочине.

  RFG маса Motto

  Може да запаметите до 3 нива на височината за максимално улеснение. С 3 години гаранция, масите Motto осигуряват сигурност и комфорт по време на работа, подходящи са и за ползване при презентации, при които говорещият стои прав. Дизайнът им ще ви впечатли с дискретната елегантност, която внася в офиса или дома.

  RFG маса Motto

  Мобилна маса Mobi

  Мобилната работна маса Mobi с газов амортисьор има регулируема височина, която се настройва лесно чрез удобна дръжка. Колелата на Mobi могат да се заключват, с което гарантират сигурност при работа.

   RFG маса Mobi

  Ергономичният дизайн на масите от серията подобрява стойката на ползвателя им, а регулируемата височина ги превръща в идеалното помощно средство при презентации. Масите Mobi се отличават с вградена поставка за smart устройства с подходящ зрителен ъгъл за представяне на информация. Бъдете мобилни с маса Mobi!

  RFG маса Mobi

  Мобилна маса Flip

  Мобилната сгъваема конферентна маса Flip е практично решение за всяко офис помещение и най-вече за това, в което е необходимо бързо и лесно пространството да бъде трансформирано в зона за срещи, зала за обучения, конферентна зала или място за спорт.

  Преместването на масата е изключително лесно, а колелцата се заключват за максимално удобство. Металната прахово боядисана основа осигурява стабилност, а под работния плот масата е оборудвана с телескопична метална греда с възможност за отвеждане на окабеляване там, където е необходимо. Масата Flip има цели 5 години гаранция и се предлага с два варианта на плота и два варианта на краката.

  RFG мобилна маса Flip

  Преобразете интериора на офиса според собствения си вкус и раздвижете ежедневието с мобилна работна маса! Разгледайте предложенията на RFG тук!

  Мобилна маса Butterfly

  Мобилна маса Motto

  Мобилна маса Mobi

  Мобилна маса Flip