NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Рекламите подаръци – радост за клиентите

  Рекламите подаръци – радост за клиентите

  За всеки бизнес, начинът, по който той ще бъде презентиран пред своите клиенти и партньори е от съществено значение.

  Може да не сте единствената фирма, която продава вашите продукти и услуги, но всичко, от начина, по който изглежда вашият магазин или офис, до това как приключва покупката и отношението към клиентите, може да ви отличи. Клиентите оценяват личните ви щрихи и отношение. И тук идва радостта от пазаруването.

  Рекламните подаръци радват клиентите и спомагат за тяхната лоялност.

  Ако искате клиентите да купуват отново от вас е време да се доверите на рекламните подаръци! Освен това вашият бранд ще стане разпознаваем и забелязан, така че помислете за нещо очарователно и примамливо. Следват нашите фаворити!

  Блестяща керамична чаша

  Блестящият подарък винаги ще привлече вниманието на вашите клиенти и партньори, а когато е персонализиран, той ще стане още по-специален и ценен.

  чаша за персонализация

   

  Вижте тук

  Тефтери

  Покажете любовта към клиентите си с маркетингов подарък, който е създаден да бъде винаги около тях. С нашата гама от тефтери за персонализация ще бъдете сигурни, че ще намерите точно подходящия, който да пасне на вашето корпоративно лого. Вашето лого може да бъде отпечатано в какъвто и цвят да изберете. Персонализирайте ги с вашето лого и популяризирайте марката си.

  тефтер за персонализация

  Всяка идея ще бъде още по-гениална, когато е записана в този стилен тефтер. Но не е необходимо да ни вярвате, оставете клиентите ви да говорят! 😊

  Вижте тук.

  Чанти

  Те са идеалните промоционални артикули, с които да представите бизнеса си пред потенциалните клиенти, както и чудесен избор за подарък за собствените ви служители.

  чанта за персонализация

   Вижте тук.

  Дъждобран в топка

  Още един практичен подарък, който ще бъде оценен от вашите клиенти и партньори.

  дъждобран за персонализация

   Вижте тук.

  Ключодържатели

  Разполагаме с различни ключодържатели, които могат да бъдат персонализирани с вашето лого или послание. Те предлагат фантастична възможност да представите бранда си пред потенциалните и бъдещи клиенти.

  ключодържатели за персонализация

   

  Вижте тук.

  Торбички за вино

  Торбичките за вино, които предлагаме са в различни цветове и с възможност за персонализация. Заедно с бутилка хубаво вино, те ще се превърнат в идеалния комплимент за настоящи и потенциални клиенти.

  торбички за вино за персонализация

   

  Вижте тук.

  Поларно одеяло

  Вашите клиенти ще виждат логото ви често в дома и ежедневието си. Какво по-хубаво от това?

  поларни одеяла за персонализация

   

  Вижте тук.

  Когато подарявате рекламен подарък, вие инвестирате в бизнес партньорство, служител или лоялен клиент. Нека вашият бранд бъде перфектно презентиран, запомнен и разпознаваем.

  Един съвет – направете повече подаръци, за да сте подготвени във всяка ситуация и при изненадващи посещения от важни клиенти и партньори.

  Възползвайте се от някое от нашите предложения и популяризирайте бизнеса си. Свържете се с нас още днес и поискайте оферта на 0700 10 700, онлайн чата ни или на [email protected]

  Блестяща керамична чаша

  Тефтери

  Чанти

  Дъждобран в топка

  Ключодържатели

  Торбички за вино

  Поларно одеяло