NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Хигиенни решения от Papernet за борба с вирусите и бактериите!

  С ежедневното увеличаване на броя на заразените хора с коронавирус по света, Световната здравна организация (СЗО) съветва всички редовно и старателно да почистват ръцете си!

  Хигиенизирането може да се осъществи чрез разтриване на ръцете с дезинфекциращ сапун или пяна, последвано от изплакване с чиста вода и подсушаване с хартиена кърпа. Като резултат – поддържането на добра хигиена на ръцете ще ограничи разпространението на вируса!

  Антибактериалните диспенсъри Papernet предпазват от заразяване и кръстосана инфекция!

  Антибактериален диспенсър от Papernet

  Hy Tech диспенсърите са активната бариера срещу бактерии, благодарение на сребърните йони в цялото тяло и структура на дозатора, а не само на повърхността. Пластмасовите материали имат много висока устойчивост и може да се уверите, че всеки дозатор има дълъг живот и нисък разход за поддръжка. Диспенсърите за хартия имат система за изтегляне само на една кърпа, а дизайнът е съчетание между елегантни и функционални форми.

   Антибактериален диспенсър от Papernet

  Papernet  диспенсър за кърпи за ръце

  Предназначение: ХВП; за дома; за санитарни помещения; за офиси и търговски обекти

  Предимства:
         – елегантен дизайн и компактен размер;
         – система за изтегляне само по една кърпа.

  Ефективност и хигиена

  За да измиете ефективно ръцете си, това трябва да стане с чиста вода и сапун. Ръцете трябва да се търкат заедно за най-малко 20 секунди, последвано от изплакване. Използването на сапун е особено важно за миенето на ръцете, тъй като изследванията показват, че измиването със сапун значително намалява наличието на микроби (вируси и бактерии) върху ръцете. Но една често пренебрегвана част от чистотата на ръцете е тяхното сушене, което е неразделна част от ефективната хигиена!

  Papernet сапун за ръце и тяло

  Papernet сапун за ръце и тяло

  Сапун за ръце и тяло, който нежно почиства кожата и е дерматологично тестван.

  Значение на сушенето на ръцете

  Според проучвания, мокрите ръце разпространяват бактериите много по-ефективно от сухите, следователно добре подсушените ръце са със значително предимство!

  Хартиените кърпи за еднократна употреба предлагат най-хигиенния метод за сушене на ръце!

  Хартиени кърпи Papernet

  Изсушаването на ръцете с хартиени кърпи не само премахва влагата, но включва и триене, което допълнително намалява наличието на микроби и пренасянето на микроорганизми в околната среда. А предаването на микроорганизми е по-вероятно да се случи от мокра кожа, отколкото от суха.

  Проучване от 2015 г. установява, че сешоарите с горещ въздух разпространяват 1300 пъти повече бактерии от хартиените кърпи!

  Всъщност, сешоарите с горещ въздух не се препоръчват за употреба като ефективен метод за подсушаване и хигиена на ръцете. Сешоарите с горещ въздух водят до засилена бактериална аерозолизация (разпространение на бактериите по цялата повърхност на ръцете) при изсушаване на ръцете.

  Тези резултати предполагат, че този метод на сушене може да бъде неподходящ за употреба в здравни заведения, тъй като може да улесни кръстосаното микробно замърсяване, чрез разпространение във въздуха. Чрез сешоарите с горещ въздух е по-вероятно хората да изсушат частично ръцете си или изобщо да не ги изсушат.

  Хартиените кърпи са ясният победител!

  Papernet кърпи за ръце

  Хартиени кърпи Papernet

  Предназначение: за ХВП; за дома; за санитарни помещения; за офиси и търговски обекти.

  Приложение: за подсушаване на ръце и повърхности.

  Ако основната ви цел е хигиената, тогава антибактериалните диспенсъри, сапуни и пяна от Papernet са настоящият сигурен победител! Те намаляват до минимум разпространението на бактерии и кръстосаното разпространение на вируси, което очевидно е важна цел.

  Важно е и да обърнете внимание на метода на сушене на ръцете, за да може да направите хигиенизирането възможно най-ефективно. Хартиените еднократни кърпи са от първостепенно значение.

  Затова измивайте възможно най-често ръцете си, използвайте дезинфекциращ сапун или пяна и не използвайте какъвто и да е метод, за да ги изсушите. Не оставяйте ръцете си мокри или не добре подсушени.

  Вижте всичко необходимо за ефективната хигиена във вашия офис, дом, търговско помещение тук.

  Антибактериалните диспенсъри Papernet предпазват от заразяване и кръстосана инфекция!

  Ефективност и хигиена

  Papernet сапун за ръце и тяло

  Значение на сушенето на ръцете

  Хартиените кърпи за еднократна употреба предлагат най-хигиенния метод за сушене на ръце!

  Papernet кърпи за ръце

  Blog archive