NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Ръчно изработена великденска картичка с Faber-Castell

  Ръчно изработена великденска картичка с Faber-Castell

  Дали е възможно да нарисувате красива поляна с диви цветя на картичка? Да, възможно е! В този блог ще ви покажем как стъпка по стъпка да създадете свое авторско произведение на изкуството с акварелните маркери Albrecht Dürer на Faber-Castell. Това е нашият пъстър поздрав за великденските празници!

  Какво ще ви е необходимо:

  Стъпка 1

  Първо, нарисувайте две хоризонтални линии с молив по средата на картона и между редовете добавете ръкописно написани буквите. Акварелните моливи Goldfaber Aqua са идеален избор за предварителното скициране на цветята, тъй като са водоразтворими. По желание може да си разпечатате шаблон на акварелен картон.

  Стъпка 2

  В тази стъпка следва да запълните очертанията с акварелните маркери Albrecht Dürer. Тук не е нужно да бъдете безкрайно прецизни, защото малко по-късно ще разнесете цвета с вода.

  Изработка на великденска картичка

  Стъпка 3

  Сега започнете да разнасяте пигмента по цветята с помощта на четка и малко вода. Акварелната четка Faber-Castell е идеална за тази цел! За по-„пипкавите“ зони използвайте малка кръгла четка.

  Стъпка 4

  За да създадете естествена преливка при оцветяване, добавете малко вода върху хартията там, където цветът не е достатъчно наситен. След това, бавно и внимателно, добавете още цвят с четката, за да се уверите, че преливането ще стане плавно.

  Стъпка 5

  Време е да оцветите и стъблата на цветята. Направете го като преливате цвета на отделните елементи отвътре навън.

  Изработка на великденска картичка

  Стъпка 6

  Оставете всичко да изсъхне и след това използвайте тънкописците Pitt Artist, за да запълните буквите от надписа.

   

  Стъпка 7

  Накрая контурирайте венчелистчетата, стъблата и листата. Прибавете детайли на цветята, като тичинки и прашинки. Това най-добре ще се получи с тънкописеца Pitt Artist XS, тъй като неговият писец е изключително фин. Ако искате да добавите и финален блестящ щрих, може да използвате металиков маркер в златен цвят за листата.

   Изработка на великденска картичка

   

  На финала може да залепите ръчно нарисуваната си картичка върху красив цветен картон и, по желание, да добавите различни украсяващи детайли. Изпратете великденската картичка и зарадвайте любим човек!

  Стъпка 1

  Стъпка 2

  Стъпка 3

  Стъпка 4

  Стъпка 5

  Стъпка 6

  Стъпка 7