Close
All Categories
  Preferences
  Search
  Пазарувай-с-настроение

  СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

  Wednesday, March 20, 2019

  Имаме удоволствието да Ви поканим да бъдете наши гости на щанда на Office 1 Superstore на изложението „Светът на мебелите“, което ще се проведе в периода 26 – 30.03.2019 г. в Интер Експо Център, София, бул.„Цариградско шосе“ 147. Ще ни откриете в зала 6, щанд А2.

  СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 

   

  Изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Да създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки. Последното издание на изложението беше посетено от над 10 500 души от България и 30 други държави.

  Очакваме Ви на нашия щанд, където ще представим широкия диапазон от продукти и услуги предлагани от нашата компания – ергономични офис мебели и столове, модерни smart продукти и аксесоари от ново поколение. Екипът ни ще бъде на Ваше разположение, за да отговори на всички въпроси и да Ви представи различните продукти, възможности и решения, които предлагаме. Ще имате възможност да се запознаете с последните световни иновации, вече и в България, благодарение на Office 1 Superstore!

  Fellowes