Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение

  Силата на цветовете

  Силата на цветовете

  „Цветовете, като чертите на лицето, следват емоциите." – Пабло Пикасо

  Приветливата обстановка и чувството за лично щастие в офиса са важни за продуктивността на всеки един от нас. Когато прекарвате една трета от деня си в офиса е нужно да се чувствате спокойни и ненатоварени.

  Когато искате да създадете идеалната офис среда, в която да се наслаждавате по време на работа и да стимулирате въображението си, е необходимо да разгледате теорията на цветовете и как те могат да бъдат полезни.

  Става въпрос за цветови въздействия, които водят до успех. Важното в случая е тези въздействия да бъдат съчетани по правилен начин помежду си, за да може да бъде тяхното енергийно въздействие положително.

  Ако работите дълго време, зеленият цвят е отличен избор за вашия офис. Приятен за очите и е доказано, че прави хората спокойни и ефективни. Боядисването на стените в зелен цвят, може да не допадне на всеки, за това ви предлагаме алтернативен начин да се насладите на този успокояващ цвят, който ще вдъхне хармония и баланс на работното ви място. Според проучвания, зеленият цвят може също да насърчи творческото представяне. Вижте нашите предложения тук!

  Ако имате нужда вашият офис да бъде център на творчество, тогава се нуждаете от повече жълт цвят. В западната култура се вярва, че жълтият цвят предизвиква оптимизъм и радост, освобождавайки ума към света на възможностите. Оранжевият цвят въздейства по сходен начин, като придава жизнерадост, силна творческа енергия, креативност и добро настроение, но се изисква да бъдете малко по-смели при подбор на офис мебели и артикули в такъв оранжев цвят. Вижте нашите предложения тук!

  Използването на червен цвят не е просто смело решение, що се отнася за дизайн, а може да бъде смел ход за емоциите ви. Червеното ви стимулира да се състезавате, (затова обичаме червените спортни коли😊). Червеното е символ на активност, енергичност, увереност в себе си, лидерство, сила, и най-вече готовност за действие! Вижте нашите предложения тук!

  Белият цвят си остава естественият лидер, когато става въпрос за елегантност, лукс, чистота и стил. Свързва се със свежест и добро. Тези, които предпочитат бялото, често са уверени и самодостатъчни с позитивна, оптимистична нагласа. Ако обичате белия цвят, това може да се дължи на спокойствието, което носи. Вижте нашите предложения тук!

  Цветовете могат да предизвикат различно настроение и емоции.

  Надяваме

  се да сме били полезни при избора на правилния цвят и офис артикули, за да се чувствате удобно на работното си място!