NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Стикери за под

  Стикери за под

  Наляво. Надясно. Еднопосочно движение.... Напоследък тази конфузна ситуация не ни е чужда. Ние обаче имаме решение – стикери за под. Те намират приложение особено на обществени места. А с какво точно са ни полезни?

  Стикери за дистанция

  Пандемията от COVID-19 доведе до много промени в начина, по който посещаваме магазини, молове, кино и други. Нуждата от два метра дистанция звучи доста лесна задача, докато не се окажем в голяма група с още много хора, където губим усещане за пространство. Когато обаче видим стикер на пода, който обозначава тези два метра разстояние, нещата започват да изглеждат по различен начин. Тези стикери са подходящи за напомняне, но също и за обозначаване на опашка за касата, например.

  Еднопосочно движение

  Поне веднъж сте минали от грешната страна на еднопосочното движение. Познахме ли? Все повече магазини се възползват от стикерите за под във формата на стрелки, за да улеснят клиентите си. Те помагат за едно по-организирано движение и по-контролирана среда.  

     

  Вход и изход

  Входът и изходът на обществените мероприятия вече много често не са на едно и също място. Объркването, което може да настъпи, има как да бъде избегнато по достъпен и хитър начин – стикери за под, които обозначават вход и изход. Препоръчваме да използвате различни цветове за по-ясна индикация.

  В днешно време поставянето на стикери за под на обществени места е необходимо. Те не само улесняват движението и реденето на опашки, но могат и да са страхотен ориентир. Все повече вериги големи магазини откриват ползите от такива стикери и се възползват.

  Ако и вие искате да се възползвате от предимствата им, можете да разгледате нашите предложения тук.

  Стикери за дистанция

  Еднопосочно движение

  Вход и изход