NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Dolce Gusto

  Твоята ергономия: инвестиция в здравето и комфорта

  Твоята ергономия: инвестиция в здравето и комфорта

  „Ергономия“ – дума, която в днешно време се превръща от недотам познат термин в задължителен елемент на работното място. Както самите работещи хора, така и компаниите се интересуват все повече от комфорта и работните условия на своите служители, а когато говорим за висока продуктивност и удобство на работното място, няма как да не говорим за ергономия. Тази комплексна наука се занимава с връзката между човека и неговата работна среда, а във време, в което офисът придобива все по-гъвкава форма, ергономията е истинска необходимост за пълноценна работа. В тази статия ще ви разкажем повече за ергономичните продукти в портфолиото си и ще ви разкрием подробности за това защо правилната стойка и удобната позиция пред компютъра са от ключово значение за продуктивността и доброто здравословно състояние на всеки служител.

  RFG електрическо бюро

  Електрически бюра и маси

  Започваме от работната повърхност, която е приоритет, щом става дума за спокойна и комфортна работа. Електрическите бюра и маси на RFG позволяват промяна на височината си и съответно, разнообразие в позицията по време на работния ден. Периодичната смяна на позата през деня спомага за по-доброто кръвообращение и тонизира цялото тяло. Електрическите бюра и маси на RFG позволяват работа както в седнало, така и в изправено положение и на тях може да запаметите любимите си височини за работа! Ергономични и комфортни, те впечатляват и със своя дизайн – изберете цвета на плота и краката според собствените си предпочитания и превърнете бюрото или масата си в акцент в своя дом или офис! Елегантните монохромни нюанси на сериите електрически маси RFG пасват чудесно към всеки интериор – разгледайте ги тук.

  RFG ергономичен стол Hero

  Столове и табуретки за правилна стойка

  Когато става дума за ергономия, една от първите ни асоциации е столът. Разбира се, че той е от изключително значение, тъй като поема тежестта ни в продължение на часове, докато работим. Именно затова е особено важно да инвестираме в качествен стол, създаден с внимание към комфорта на работещия човек. Столът Hero на RFG позволява свободни движения нагоре и надолу, наляво и надясно. Лумбалната опора осъществява постоянен контакт с кръста, което облекчава напрежението в гърба след дълъг ден в седнало положение. Hero е оборудван със специален механизъм, който позволява заключването му в 5 работни позиции и така осигурява пълен комфорт на своя притежател. Столът има 5 години гаранция и гарантирано ще ви помогне да усетите ползите от ергономията!

  Interstuhl табуретка UP

  Табуретките UP на Interstuhl имат свеж и модернистичен дизайн, който обаче не прави компромис с ергономичните им предимства. UP ви осигурява непрекъснато движение в ежедневието и е ваш верен спътник във всички спонтанни разговори и срещи! Тя е начин да се движите, докато седите, поддържа мобилността и тонуса ви и носи здравословна активна промяна на работното място, независимо дали то е в офиса или у дома. Произведената в Германия серия табуретки UP има цели 10 години гаранция и е направена от напълно рециклируеми материали. Разгледайте цветните табуретки с немско качество тук.

  Ергономични компютърни аксесоари и периферия

  Макар че много хора свързват ергономията предимно със столове или бюра, всъщност тя трябва да е част от всеки елемент на работната среда. Всичко – от мишката до опората за крака – може да облекчи натоварването в тялото ви, причинено от дълго седене, и да повиши продуктивността ви, като ви кара да се чувствате заредени с енергия и максимално концентрирани. 

  Fellowes Microban регулируема поставка за крака

  Ергономичните компютърни аксесоари с марката Fellowesстимулират кръвообращението в съответната част от тялото, позволяват настройка според вашите предпочитания и имат семпъл дизайн, който лесно се вписва в интериора на вашия офис или дом. Оборудвайте работното си място с ергономичната поставка за крака и лумбалната опора за стол Fellowes и усетете разликата още сега!

  Fellowes лумбална опора за стол

  Ползите от ергономията ще откриете и в продуктите на LUMIи NGS. Стойките за монитор или лаптоп на LUMI имат елегантен ултратънък дизайн и осигуряват индивидуална настройка на екрана по време на работа. Това облекчава напрежението във врата и раменете и в дългосрочен план допринася за вашия тонус в ежедневието.

  LUMI стойка за монитор или лаптоп

  Качествените мишки също са много важен елемент от ергономичното оборудване на работното ви място. Страхотният им дизайн следва естествените извивки на ръката по време на работа пред компютър и по този начин спомага за комфортна работа без напрежение в китката и пръстите. Елегантния черен цвят, в комбинация с модерните ергономични форми, превръща мишката в акцент на бюрото ви. 

  NGS ергономична мишка

  В края на годината си подарете комфорт и инвестирайте в своето здраве, избирайки ергономични продукти, които ще помогнат на вашата продуктивност и използването им гарантирано ще ви накара да се почувствате по-свежи и работоспособни. Открийте ползите от ергономията още днес!

  Електрически бюра и маси

  Столове и табуретки за правилна стойка

  Ергономични компютърни аксесоари и периферия