NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Тетрадки GIPTA Light Weight Paper – хартия, лека като перце

  Тетрадки GIPTA Light Weight Paper – хартия, лека като перце

  Тетрадки за всеки ученик

  С наближаването на първия учебен ден обръщаме внимание на нещо, което присъства във всеки списък с необходими материали за училище – тетрадките. Независимо дали детето Ви е в началното училище, където видът им се контролира строго, или е тийнейджър, който предпочита да води записките си по-небрежно и артистично, марката Gipta предлага решения за всички ученици.

  Тетрадка Gipta Light weight papertitle=

  Ултралека хартия

  Често срещаният проблем с тежестта на раницата на учениците води до здравословни проблеми, като гръбначни изкривявания. Това наблюдение вдъхнови Gipta да създаде тетрадки от ултралека хартия, за да облекчи децата в училищното ежедневие. Хартията, лека като перце, всъщност е без допълнително покритие и има много ниска плътност. Тази хартия е много по-различна от стандартната – теглото ѝ е 60 грама, но на допир се усеща като 80-грамова, а заради дебелината, повърхността е леко грапава. Тетрадките Gipta, произведени от олекотена офсетова хартия, изглеждат по-дебели и с по-тежка хартия от останалите, но когато човек ги вземе в ръцете си, винаги е много изненадан от лекотата им.

  Тетрадка Gipta Light weight paperТетрадка Gipta Light weight paper

  Цвят на хартията

  Цветът на хартията е кремав – той не натоварва зрението при четене и писане, както стандартните тетрадки, произведени от бяла хартия. Тетрадките Gipta позволяват писане с химикалки и тънкописци, без да прозират и да се отпечатват на следващия лист.

  Тетрадка Gipta Light weight paper

  В серията тетрадки Light Weight Paper на Gipta ще откриете разнообразие от цветове, формати и видове страници. Може да ги закупите с до 25% отстъпка оттук.

  Тетрадки за всеки ученик

  Ултралека хартия

  Цвят на хартията