NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Цветен 1-ви юни, пълен с приключения!

  Наближава 1-ви юни – празникът, който извиква усмивка на всяко детско лице! Малчуганите очакват този ден от годината с трепетно вълнение, което прераства в чиста радост при получаването на подаръка им. Тази година ги зарадвайте с големи приключения по случай Деня на детето и им подарете цветна емоция, която няма да избледнее с времето!

  Рисуване с усмивка!

  За креативните деца сме подготвили най-различни предложения за рисуване – флумастери, маркери, цветни и акварелни моливи, маслени и сухи пастели... изборът е огромен! Дали ще подарите на малчугана любим комплект за оцветяване или нещо, ново, което да изпробва с усмивка, зависи изцяло от вас. Марката Faber-Castell отдавна е известна като любима на децата заради най-различните иновации в продуктите, ярките цветове и забавните опаковки. Един от най-добрите примери е флумастерите connector, така обичани от малките художници – техните капачки се закачат една за друга, като така образуват интересни фигурки, подходящи за игра. Мастилото на всички продукти Faber-Castell е безвредно и безопасно за здравето, така че родителите могат да бъдат спокойни, докато детето оцветява. Новите цветни моливи „Децата на света“ пък, са разработени съвместно с учители по рисуване в Германия, а концепцията на моливите е да научат децата на толерантност и разбиране към различните раси и етноси на децата по света.

  Сега всички предложения за креативни подаръци по случай 1-ви юни са с голяма отстъпка! Ще ги намерите тук!

  Цветни моливи Faber-Castell

   

   Имаме и нещо за тийнейджърите – колкото и да не искат да бъдат вече деца, те със сигурност ще се зарадват на подарък за 1-ви юни!😉

   

  Black Edition Faber-Castell

   

  Приключението "Супергерои" започва от тук!

  Всеки малък фен на Спайдърмен, Батман, Отмъстителите, „Замръзналото кралство“, „Междузвездни войни“ може да стане част от света на любимите си супергерои със суперпродуктите ни за деца! Подарете на малчугана приключения, докато същевременно са забавлявате с него! Подражаването на супергерои е много възпитателно за децата – то ги учи да вярват в доброто, защото то побеждава, безграничните сили на воините учат детето на вярва в мечтите си и да бъде амбициозно, а добродетелите на героите показват, че е важно да се помага на хората в нужда. Всичко това може да бъде част от ежедневието на вашето дете със супергеройска чаша, чиния, бутилка за вода или табуретка – вземете я сега с 15% отстъпка от тук!

  Супергероите на Disney

   

  Кутии, пълни с изненади!

  Кутията е новата торбичка за подарък – тя е интересна и вълнуваща, може да се ползва дълго след получаване на подаръка, а и може да изненадва с различни размери, скрити един в друг. Подаръчните кутии на Gipta са разпознаваеми и модерни, а в тях децата могат да съхраняват ценни и любими дребни предмети, запазвайки сантименталността им задълго. Gipta се асоциира със забавни визии в опаковки за всеки вкус – дружелюбни чудовища, смешни лами и весели кактуси в различни размери. Кое геройче ще се превърне в любим подарък на вашето дете? Разгледайте ги тук.

  Подаръчни кутии Gipta

   

  Открий забавната страна на науката!

  Накарайте детето си да се влюби в науката и му покажете, че знанието е страст с подарък за 1-ви юни. Може да избирате между пъзели, комплекти, фигурки, игри... Всички те показват на малчугана по една нова и интересна страна на науката, а специално за празника са с до 41% отстъпка тук!

  Научни комплекти за децата

  Големия избор от множество страхотни подаръци за деца по случай наближаващия празник ще намерите тук!

  Рисуване с усмивка!

  Приключението "Супергерои" започва от тук!

  Кутии, пълни с изненади!

  Открий забавната страна на науката!

  Blog archive