NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Шумоизолираща мека мебел: бъдещето на работната среда

  Шумоизолираща мека мебел: бъдещето на работната среда

  Модерният офис изисква многофункционални работни пространства, които осигуряват на служителите най-добрата възможна атмосфера, чрез която да се ангажират с множество дейности. Важно е да се изградят както стандартни пространства за срещи, така и изолирани зони, в които служителите могат да се фокусират върху мислите си.

  Дървената мека мебел Arcipelago на Narbutas е идеална за създаване на „стая в стаята“ в отворените офис пространства. Тя служи както за срещи, така и при индивидуална работа, която изисква изолация от заобикалящия шум.

  Narbutas шумоизолираща мека мебел

  „Островът е крепост, замък по средата на морето. В офиса нашата крепост е шумоизолиращата мека мебел Arcipelago. Това е място, където може да преоткриете спокойствието и уединението, от които имате нужда.“                                                                                                  -дизайнерите Балданзи и Новели

  Дизайн

  Шумоизолиращата мека мебел е проектирана от италианското дизайнерско студио Балданзи и Новели. Естетиката на дизайна, меките форми и естествените материали носят усещане за топлота и уют в офиса.

  Narbutas шумоизолираща мека мебел

  Адаптивност

  Меката мебел, която поглъща излишния шум, е чудесно място за работа и срещи, подходящо за всеки офис. Предлага се в различни комбинации – както цветови, така и по отношение на материалите. Визията на Arcipelago представлява хармонична комбинация между фурнир от дъб и тапицирани елементи. Нашата широка гама от нюанси ви позволява да избирате измежду цветове и форми, които най-добре пасват на вашия офис стил.

  Narbutas шумоизолираща мека мебел

  Комфорт и функционалност

  Дизайнерите Балданзи и Новели, които създадоха Arcipelago, сравняват тази мека мебел с остров, който предлага естествена отмора. Високите панели на Arcipelago служат като бариери, които отделят служителите от излишния шум, а удобната повърхност за седене осигурява релаксираща и уединена среда.

  Конструкцията дава възможност за монтиране на монитор, на който да се правят презентации или да се визуализира важна информация по време на бизнес срещи. Масата е оборудвана с джоб с интегрирано USB с конектори тип А и С, които позволяват свързване с най-различни устройства – за да сте сигурни, че имате батерия по всяко време.

  Шоурум на Office 1

  Може да избирате между шумоизолиращи панели, столове, фотьойли, цели конструкции или да комбинирате всичко това в своя офис! Разгледайте нашите предложения за функционална мека мебел Narbutas, която да се превърне в оазиса на работното пространство, тук.

  Дизайн

  Адаптивност

  Комфорт и функционалност

  Blog archive