NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Щурото е практично с раници и несесери Zipit!

  Щурото е практично с раници и несесери Zipit!

  „Вашата мисия е да създадете продукт, който да е масов, но в същото време простичък и с оригинален дизайн.“

  Това е била задачата, която развихрила въображението на един обещаващ индустриален дизайнер през 2004 г. Той почерпил вдъхновение от предметите около себе си и си поставил за цел да трансформира двуизмерен обект в триизмерен. В изблик на енергия, той прекарал много дълги дни и нощи в експерименти с най-различни материали и накрая стигнал до страхотно откритие само с няколко малки промени в механизма на цип. Това бил повратен момент, който довел до продукта-първообраз на несесер, изработен изцяло от един дълъг цип. Години по-късно този гениален експеримент с дизайна станал известен под името Zipit Zipper несесер за моливи. Той катализирал стартирането на цялата компания. Останалото, както казват… е история.

  Zipit несесер Grillz
  Zipit несесер Grillz

  Zipit е производител на уникални раници и несесери. Изделията на марката са забавни, висококачествени, оригинални и достъпни и дизайните им са патентовани. Zipit е роден от нуждата да се създаде неподражаем и автентичен бранд, такъв, който изпъква сред морето от масови и обикновени продукти. Основният принцип на марката е простичък: окуражаването на клиентите да бъдат креативни и иновативни не може да се случи чрез копиране на другите.

  Винаги оригинални, моделите на Zipit започват от празен лист хартия и обещание да събудят въображението, да накарат клиентите да се усмихнат и да продължават да преследват идеите си със страст.

  Раница Zipit Grillz камуфлажна
  Раница Zipit Grillz камуфлажна

  Въпреки че нашите дизайнери идват от различна среда и са с различна история, всички те са изключително способни и имат общ стремеж към неконвенционалното, към разрушаване познатите граници и създаване на продукти, които не са били виждани никога преди. Само за няколко години Zipit  са изградили международна клиентска база, резултатът от което е, че изделията им се продават от много от световните лидери на пазара. Офисите на Zipit в Бостън, Мюнхен, Тел Авив и Сямън са само част от глобалното им присъствие в над 40 държави.

  Zipit вярват, че единствено оригиналните и експресивни хора, които смело преследват мечтите си, могат да донесат на света голяма промяна. Друга ключова истина за марката е, че всичко, сътворено от нея, трябва да се създава с искрена страст, въображение, находчиво мислене, много идеи и усмивка!

  Zipit раница Grillz светлозелена
  Zipit раница Grillz светлозелена

  Продуктите на марката са цветни, вдъхновяващи и иновативни – качества, чиито носители по света са несесерите, раниците и портмонетата Zipit. Те са създадени да носят истинска радост на хората и да ги окуражават да „разкопчаят“ идеите си смело!

  Zipit несесер Grillz

  Zipit несесер Grillz

  Серията Grillz включва несесери, раници и чанти за храна. Продуктите – чудовища Grillz са забавни, игриви и усмихнати зъбатковци. В тяхно лице всяко дете ще намери приятел със сладки очи и чаровна усмивка! Цветовете на чудовищата са ярки и атрактивни, а оригиналният им дизайн ще определено ще отличи притежателя им от другите!

  Zipit несесер Grillz розов
  Zipit несесер Grillz розов

  Разгледайте несесерите и раниците Zipit Grillz тук!

  До 30.09.2019 г. можете да ги закупите с до 33% отстъпка!