Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение

  20% отстъпка за закупени продукти Faber-Castell!

  16 май 2019

  Скъпи клиенти, радваме се да Ви съобщим, че Faber-Castell тази година ще бъде част от концепцията на Европейска нощ на музеите! На 18.05.2019 г. за първи път Денят на музеите и Европейската нощ на музеите съвпадат на една и съща дата и по този повод посетителите на Националния исторически музей в София ще получават ваучери за 20% отстъпка на всички продукти с марка Faber-Castell, закупени от магазини Office 1 Superstore! Това ще се случва на място в музея, където ще станете част от още интересни дейности, свързани с марката и игра, наградите от която ще бъдат осигурени от Faber-Castell!

  Регионалният исторически музей в град Русе и Регионалният исторически музей „Стою Шишков“ в Смолян също ще бъдат домакини на Нощ на музеите. Посетителите им на тази дата също ще получат ваучер за 20% отстъпка на продукти Faber-Castell!

  *Промоцията не се съчетава с други отстъпки и промоции.

  *Ваучерът се предоставя на място в обекта, важи еднократно при покупка и е валиден за всички артикули Faber-Castell, закупени от магазини Office 1 Superstore в периода 01.05.2019 г. – 30.06.2019 г.

  На 24.05.2019 г. по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост децата-гости на Националния исторически музей, записани в тяхната програма „О писменехь“, ще присъстват на интересен урок по писане, част от който отново ще бъдат продуктите на Faber-Castell!

  Пожелаваме ви много забавления и интересни преживявания през месец май с Faber-Castell!

  HP Лазерен принтер 4 в 1 137fnw, монохромен, A4, с Wi-Fi