NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  4 страхотни съвета за щуро коледно парти!

  Коледното парти е дългоочакван повод за служителите на компаниите, който ги сближава извън традиционната работна атмосфера. Все повече фирми, особено по-големите, избират да празнуват в хотел или вила извън града, а не в заведение, както беше популярно преди. Освен, че разнообразява обстановката, пътуването по повод коледното парти кара колегите да се откъснат от работното ежедневие, да се отпуснат и да се забавляват заедно максимално. Ние от Office 1 Superstore сме ви подготвили много изненади, с които да направите преживяването по-щуро и да сте подготвени за истински коледен купон! Започваме с…

  Музиката

  Забавлението на партито е гарантирано, ако имате подходящия музикален фон! Тонколоните на марките TNB и NGS ще разтърсят атмосферата с качествен звук и мощен бас, който насища въздуха! Бъдете в центъра на купона с онази тонколона, която отговаря на спецификите на коледното ви парти – възможностите са много и изборът е голям! Можете да се насочите към колона, която да контролирате чрез Bluetooth или аудио кабел и да настроите лесно песните, силата на звука или дори своите обаждания, благодарение на вградените контроли на говорителя. Имаме и колони, които са подходящи за караоке парти, в тях може да се включи китара или друг музикален инструмент и се управляват с дистанционно. Външният им вид също не е за подценяване – някои тонколони светят в ярки цветове и превръщат всяка локация в нощен клуб!

  Тонколона NGS

  Защо не предизвикате колегите на караоке? Микрофонът винаги внася забавна нотка в купоните, а коледното парти е идеалният момент да покажете певческите си умения!

  Съвет:Можете да организирате караоке предизвикателство с дребни награди. Нека най-добрият победи!

                        Микрофон NGS

  Напитките

  Разбира се, преди да се започне с пеенето и танците, колегите ще искат да се почерпят. Предпочитанията им може да са различни – уиски, вино, водка… в Office 1 Superstore предлагаме всички тези алкохолни напитки и то на изгодни цени! Не е нужно специално да посещавате супермаркет, за да си набавите питиетата за коледното парти – за тези, които не си падат по алкохола, предлагаме богат асортимент от плодови сокове, газирани напитки, енергийни напитки и други.

  Алкохолна напитка Jack Daniels

  Сутринта след купона всички искат да се събудят свежи и отпочинали, заради което ви съветваме предварително да се подготвите и с арсенал от кафе и прясно мляко, и сметана, с които някои хора го предпочитат. В офиса всеки избира как да консумира кафето си, но при пътуване може да се замислите кой кафе-вариант би бил най-практичен: мляно, разтворимо или на капсули? За избягващите кофеина ще предложим голям избор от чайове. Office 1 Superstore се грижи за доброто ви прекарване на коледното парти – преди, по време и на сутринта след него.

  Металикови маркери Faber-Castell

  Съвет:Бутилките могат да послужат и за декорация – предизвикайте колегите да оставят личния си почерк върху коледното парти като декорират вече празните бутилки с новите металикови маркери наFaber-Castell! Те са подходящи за писане върху стъкло, метал, пластмаса и много други повърхности, а техните лъскави металикови цветове добавят щипка празничен блясък към всяко парти!

  Тениски за екипен дух

  Носенето на тематични тениски на събития набира все по-голяма популярност. Повечето от нас вече са били участници в мероприятие, на което облеклото е щамповано така че да говори само за себе си. Тениските с надписи или изображения са подходящи не само за момински и ергенски партита и рождени дни, но и за фирмени събития. Те са свеж и разчупен избор, а и носят интересно послание, което подсилва екипния дух. Освен традиционния t-shirt, разбира се, можете да щамповате и шапки, блузи, шалове и какво ли още не. Дали ще изберете да „надпишете“ колегите със забавни галени имена или ще разделите работните отдели на отбори за игра, в която тениските ще са техния екип… идеите са много, а ние правим всички тях възможни за изпълнение!

  Текстилно брандиране

  Съвет:Една симпатична и оригинална идея е да подарите на колегите си брандирани с логото на фирмата коледни чорапи – това е едновременно символичен жест за празника, и забавно позициониране на марката ви, което ще се забелязва от всички!

   

  Подаръци за колегите

  Фенерчета, запалки, ключодържатели, чадъри… можем да брандираме всякакви дребни подаръчета за вашите служители. Истински специален жест за тях обаче би било да им раздадете флаш памети със сантиментални снимки и видеа от минали събирания, партита и други корпоративни поводи. Освен това можете да ги персонализирате с любима визия, която отразява корпоративния дух на работния ви екип!

  Флаш памет с възможност за брандиране

  Съвет: Може да монтирате предварително сантиментално видео, което не само да качите на флаш паметите, които подарявате, но също и да го пуснете на коледното парти. Гарантираме ви, че колегите ще бъдат поласкани от вашия жест!

  Можем да ви предложим още много варианти на продукти за коледно парти – всичко зависи единствено от стила и предпочитанията на вашия бизнес! Пожелаваме ви забавни празнични дни и нека купонът започне сега!

  Разгледайте нашите музикални предложения с 10% отстъпка тук!

  Музиката

  Напитките

  Тениски за екипен дух

  Подаръци за колегите

  Blog archive