NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  4 съвета при избора на детска раница

  4 съвета при избора на детска раница

  Лумбална опора

  Освен функционална и с интересен дизайн, раницата трябва на първо място да бъде удобна. Ергономичното дъно с висока плътност улеснява носенето на учебници и помагала, като предпазва ученика от усещане за допълнителна тежест. Препоръчва се също гърбът на раницата да е „дишащ“, за да възпрепятства усещането за запарване при носене. Надеждната лумбална опора спомага за правилната стойка на детето, предотвратява различни видове изкривявания и държи гръбнака изправен.

  Ергономична раница Pulse

  Регулируеми презрамки

  За правилната стойка на всеки ученик е изключително важно да има раница с регулируеми презрамки, чиято дължина да се настройва спрямо ръста и формата на гръбнака на малчугана. Всъщност позицията на дръжките влияе на разположението на тежестта от цялата раница и съответно, на здравето на детския гръбнак.

  Предпазване от лоши метеорологични условия

  Защитата от дъжд, вятър и сняг никак не е за подценяване. Има раници, произведени от специални материали, които отблъскват водата и не прогизват, предпазвайки ученика от дълъг контакт с влагата. Предлагаме дори раници със светлоотразителни ленти, които значително повишават безопасността на малчугана. Това е функционалност, която определено помага и на родителите да бъдат по-спокойни за детето си – определено инвестицията в сигурността си заслужава!

  Допълнителни функционалности

  Раницата отдавна не е това, което беше – съвременните модели предлагат допълнителни функционалности, които улесняват ежедневието както на децата, така и на родителите. Едно от тях са колелцата, с които „носенето“ на раницата става лесно и безпроблемно, когато натежи твърде много на гърба.

  Ергономична раница Target

  Друг плюс е раницата да има специално отделение за бутилка за вода, кутия за храна или портмоне, които да държи стабилни и защитени при движение. Раниците с две лица пък никога не омръзват! Знаем, че децата често се отегчават бързо от придобивките си, но този продукт позволява на детето да избира дизайна му всеки ден, слагайки едното от двете различни лица. Така раницата придобива съвсем различен облик!

  Ергономична раница

  Вижте всичките ни ученически раници тук.

  Лумбална опора

  Регулируеми презрамки

  Предпазване от лоши метеорологични условия

  Допълнителни функционалности

  Blog archive