NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Мнения от '2020' 'юли'

  Small Foot: детски играчки с грижа към природата!
  Small Foot: детски играчки с грижа към природата!

  Новата марка в портфолиото на Office 1 Superstore има немско качество, продуктите  ѝ комбинират традиционни образователни подходи с модерен дизайн. Високото качество на играчките Small foot, както и разумната цена, ги превръщат в чудесно предложение за цялото семейство!

  Направете своя уникален персонализиран подарък за минути!
  Направете своя уникален персонализиран подарък за минути!

  В Office 1 Superstore може да се възползвате от висококачествен сублимационен печат на място в някои от магазините ни и да разпечатате снимка, лого или любимото си изображение.

  Раздвижете ежедневието с мобилни маси RFG!
  Раздвижете ежедневието с мобилни маси RFG!

  В днешно време офис пространствата се развиват изключително бързо и вече не трябва да избирате между атрактивна визия и практична функционалност! Компаниите обръщат все по-голямо внимание на интериорните решения в работните си помещения. Те подбират мебели в интересни цветове, форми и материи, и най-вече – с добавени характеристики. Конферентната маса или работното бюро могат да бъдат много повече от повърхност, върху която слагаме лаптопа си – техният дизайн придава характер на интериора, а функционалностите им подобряват трайно работния процес. По-надолу ви разказваме повече за нашите предложения за мобилни маси RFG:

  RFG маса Butterfly

  Мобилна маса Butterfly

  Конферентните сгъваеми маси от серията Butterfly дължат името си на своя дизайн – само с едно движение плотът на масата се разгъва, точно като крилете на пеперуда! Това прави масата изключително практична, защото оптимизира максимално пространството, което тя заема. Масата е оборудвана и с мобилни колелца, които дават възможност за застопоряван...

  Ефективната печатна реклама
  Ефективната печатна реклама

  Етикетите са ключът към изпъкването на продуктите и подаръците. Първото впечатление на продуктите, които са опаковани със стил, оказва огромно влияние върху продажбите.

  Съвети за идеална зона за отдих в офиса!
  Съвети за идеална зона за отдих в офиса!

  Office 1 Superstore направи chill зона за своите служители - създайте и вие своя офисен оазис за почивка с нашите съвети!