NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Мнения от '2021' 'ноември'

  Хищни отстъпки за зверове!
  Хищни отстъпки за зверове!

  Изгодните отстъпки не винаги са хубави, но хубавите продукти тази седмица са много изгодни за всички! В следващите редове ще ти разкажем какво да закупиш защо точно при нас.

  Движи се, докато седиш!
  Движи се, докато седиш!

  #небъдидървовофиса

  Интервюта с над 7000 офис служители от Европа разкриват, че ежедневието в непригодената за работа среда у дома има последици върху физическото и психическото им здраве. Знаете ли, че 10% от home office служителите работят от дивана, 5% от леглото, а 3% - седнали на пода? Неправилната стойка на тялото по време на работа и липсата на професионална работна станция вкъщи води до редица здравословни проблеми като умора в очите, схванати рамене и болки в гърба и кръста.

  Въображение без граници с Paperblanks!
  Въображение без граници с Paperblanks!

  Със своите отличителни дизайнерски корици, вдъхновени от произведения на изкуството, и удобното си функционално съдържание, календар-бележниците за 2022 г. са незаменим помощник на всеки, който обича да чувства всеки ден като специален повод.

  4 причини, поради които е важна визитната картичка
  4 причини, поради които е важна визитната картичка

  „По облеклото ни посрещат, а по акъла ни изпращат“… всички сме запознати с този израз, но междувременно, преди да ни изпратят, имаме няколко шанса да изпъкнем сред нашите клиенти и партньори, а именно с важната за всички – визитна картичка.