NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  RSS

  Мнения от '2022' 'март'

  Разнообразието на Milan
  Разнообразието на Milan

  За марката Milan

  Milan повече от 100 години радва потребителите си с качество и издръжливост на продуктите. Характерни за компанията са иновациите. Пример за това е гумата „nata“ 624 – първата гума, изработена от пластмасова смола. Именно тя е един от най-емблематичните продукти в портфолиото на марката. В резултат на тази отдаденост към иновациите, всяка година Milan лансира на пазара продукти, които са уникални в своята категория.

  Канцеларски комплекти Milan

  Това, с което Milan превъзхожда останалите марки, обаче, е най-новата серия антибактериални продукти, които са отличен избор за училищна употреба. Всички знаем колко често децата изпускат принадлежностите си или пък си ги разменят с останалите деца. Това носи много опасности, когато стане дума до хигиена. Именно затова серията на марката е уникална – тя предпазва продуктите от замърсяване и вредни бактерии.

   

  Канцеларски материали и комплекти

  Канцеларските комплекти на Milan освен супер функционални са и много красиви! Те са особено подходящи за пода...

  Уникални и в детайла
  Уникални и в детайла

  Качествените рекламни материали говорят много за нивото на един бранд и са важна част от успешното му представяне. За разлика от дигиталната реклама, печатните рекламни материали остават на бюрата на вашите партньори и потенциални клиенти и могат да бъдат разгледани в удобно за тях време. Рекламните сувенири също са важен нюанс към общия успех.

  Посрещни пролетта със Sencor!
  Посрещни пролетта със Sencor!

  Пролетното почистване и освежаване на дома и офиса създава бодро настроение и усещане, че си подготвен за новия сезон. В седмицата на Първа пролет ти предлагаме да се възползваш от специална промоция с намаление на всички прахосмукачки и роботи за почистване на под Sencor.

  Запечатай момент, отпечатай емоция
  Запечатай момент, отпечатай емоция

  Когато става въпрос за подаръци, всички искаме да сме оригинални и идейни. Държим това, което подаряваме на близките ни да е сантиментално, да им остане за спомен и най-вече да ги зарадва. Именно заради това много често попадаме в ситуация, в която времето ни притиска, а ние все още не сме избрали перфектния подарък. В Office 1 вече имаме решение и на този проблем

  Как работи поколението Z?
  Как работи поколението Z?

  Климат, ценности, технологии и разпространение на информация – целият свят претърпява промяна. Съвсем естествено е тези промени по един или друг начин да се отразяват и в нашата работна среда.