NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  COLOP „Protect Kids“ насърчава по интересен начин децата да мият ръцете си

  В подкрепа на родителите COLOP представя новия си печат „Protect Kids“. Направете отпечатък върху ръката на вашето дете и му кажете, че „вирусното чудовище“ трябва да бъде напълно измитo до края на деня. Прилагайте този креативен метод, за да мотивирате децата да мият ръцете си често.
  Тестовете показват, че са необходими приблизително от 4 до 5 измивания на ръцете на ден.

  Colop Protect Kids

   

  Идея и приложение

  В съответствие с мотото „печат, измиване, защита“, отпечатъкът от „Protect Kids“ се прилага върху горната и/или вътрешната страна на ръката на детето.

  Сутрин, веднага след като детето ви се събуди е време за печат! Отпечатайте „вирусното чудовище“ на всяка ръка, оставете да изсъхне за около 10 секунди и след това детето трябва да измива ръцете си няколко пъти на ден със сапун и вода.
  "Вирусното чудовище" трябва да е изчезнало вечер, преди детето да заспи.

  Colop Protect Kids

  Мастилото е дерматологично тествано и сертифицирано – напълно безопасно за децата!

   

  Специалните ситуации изискват креативни мерки

  Във времената на кризата COVID-19 е особено важно да се говори за правилна превенция, адекватни защитни мерки и хигиена. Редовното и правилно миене на ръцете е особено важно, тъй като повечето инфекциозни заболявания се предават чрез ръцете. За да направите това лесно и безпроблемно за децата, са необходими нови хитри идеи, които да помогнат на родителите да мотивират и вдъхновят най-младите сред нас по атрактивен начин. „Идеята за стартиране на „Protect Kids“ се появи в рамките на няколко седмици и може да осигури важна подкрепа “, казва Жак Ан, изпълнителен директор на COLOP Arts & Crafts.

  Colop Protect Kids

   

  За кого е печатът?

  Печатът е насочен към семейства, включително деца и всеки, на когото трябва да се напомни за редовното миене на ръцете с помощта на лесна и креативна концепция, като по този начин да се намали допълнително рискът от инфекция.

  Colop Protect Kids

  Разбира се, употребата на „Protect Kids“ не е заместител на всички други препоръчани мерки за защита на вас и вашите близки, а по-скоро насърчаване по забавен начин.

   

  Производство, качество и сигурност

  Protect Kids“ се произвежда в централния завод в Уелс, Австрия или, в зависимост от модела, на втория производствен обект в Чехия, което гарантира кратки, бързи и безопасни пътища за доставка.

  Colop Protect Kids

   

  Безопасен и издръжлив

  Всеки печат „Protect Kids“ се доставя с дерматологично тествано и сертифицирано мастило за печат. Използваното мастило е напълно безвредно за кожата. Всеки печат осигурява до около 3 000 отпечатъка в случай, че се правят от 5 до 6 отпечатъка дневно, в продължение на около 500 дни.

  Colop Protect Kids

   

  Антибактериална защита

  Технологията Microban®, която е включена във всеки печат, осигурява защита срещу вредни микроби и спира растежа на бактериите през целия живот на печата. Тъй като Microban® е включен по време на производствения процес, защитата не се отмива и не се износва.

   

  Вижте печата Colop "Protect Kids" тук.

   

  *Този продукт НЕ е играчка.

  Идея и приложение

  Специалните ситуации изискват креативни мерки

  За кого е печатът?

  Производство, качество и сигурност

  Безопасен и издръжлив

  Антибактериална защита

  Blog archive