Настройки
Търси

Office 1 разполага с Copy & Print Center във всеки магазин. В него може да се възползвате от черно-бяло копиране и разпечатване, пълноцветно копиране и разпечатване, широкоформатно копиране и разпечатване

Дигитален печат с 3D ефект

Чрез UV лака имате възможност да създадете атрактивен 3D ефект, който ще придаде луксозен вид на бранда, ще привлече внимание и ще ви отличи ярко от останалите.

Може да се възползвате от висококачествен дигитален печат на визитки, флаери, дипляни, календари и много други…

UV печатът е най-съвременната технология за печат с мастило от течен полимер. Мастилото се втвърдява/ изпича с UV светлина, което осигурява дълготраен живот на изображението или на текста.

Голд печатът намира изключително широко приложение. С него се създават уникални и въздействащи визии, които се отличават с лукс и изисканост. Изделията, за които се използва голд печатът, са най-разнообразни: календар бележници и скъпи издания на книги, каталози, тефтери, менюта, визитки, брошури, постери, покани и други.

Печат върху фолио, винил, канава - Печатът върху фолио позволява изработването на облепващи рекламни материали, подходящи както за вътрешни, така и за външни условия. С него може да се брандират витрини, стелажи, коли, машини и други.

Флекс фолиото е гладко текстилно фолио, подходящо за апликиране върху памучни материи и cмес от памук и полиестер: памучни фланелки, шапки, блузи от трико или полар, спортни облекла, работни облекла, дебели подплатени якета, върху които директният печат е невъзможен.

Ситопечатът е изключително подходяща технология за надписване на различни по размер и вид рекламни материали и сувенири. Едно от предимствата на ситопечата е отличната покривност, плътност и издръжливост на мастилата, нанесени чрез тази технология.

Директното отпечатване на дрехи (или DTG) е нова технология за печат върху текстил от памук като тениски, торби и т.н. За разлика от традиционните трудоемки процеси като ситопечат и бродерия, DTG използва технологията за мастиленоструен печат за детайлен пълноцветен печат.

Тампонният печат е технология за надписване на сувенири от пластмаса, метал, дърво и др. Особено подходяща е за химикалки и запалки с овална форма – може да се надписва около 1/4 от кръглата повърхност, приблизително около 90˚.

Сублимационният печат е метод за нанасяне на изображение върху повърхности със специално покритие. За разлика от обикновеното отпечатване, където мастилото остава върху повърхността, при сублимацията, мастилото влиза вътре в тъканите и става част от тях.

FIBER е лазерна маркираща система, предназначена за директно високоскоростно гравиране на метали и непрозрачни пластмаси. Гравира с безкомпромисно качество от 1200 x 1200 dpi.

Изработката на фирмен печат е част от основните ни бизнес услуги. Тук можете да получите дизайн на клишето на печата.