NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  E-mark: нова ера в мобилното принтиране

  E-mark: нова ера в мобилното принтиране

  E-mark с марка COLOP е мобилно маркиращо устройство, с което може да декорирате най-различни повърхности и да сте винаги подготвени, носейки го навсякъде със себе си!

  COLOP E-mark работи като компактен мобилен принтер, с който може да отпечатвате върху хартия, картон, салфетки, дървени декорации, свещи, подаръчни опаковки и панделки, визитни картички, текстил и най-различни други повърхности! Декорирайте бързо и лесно разнообразие от материали и създайте незабравим спомен както за клиентите си, така и за близките си хора!

  E-mark принтиращо устройство

  Устройството има атрактивен модерен дизайн и ненадмината функционалност. Употребата му е почти неограничена – освен че може да се използва за отпечатване на информация или декорация на огромно разнообразие от повърхности, то е и много лесно за пренасяне и за използване навсякъде и по всяко време. E-mark e незаменим помощник на професионалистите в сферата на подаръчните стоки и опаковането, цветарските магазини, хранителната индустрия, бижутерията, козметиката, транспорта и логистиката и мобилните оператори.

  E-mark принтиращо устройство

  Устройството може да бъде полезно и лесно да се използва не само от професионалисти в гореизброените сфери, но и от всеки, който често пътува по работа и му се налага да принтира в движение, от работещите home office(които спестяват значително голяма сума, избирайки E-mark пред стандартен принтер) и от абсолютно всеки, който обича да твори с ръцете си, да създава ръчно изработени и декорирани подаръци за любимите си хора или за себе си.

  E-mark принтиращо устройство

  На практика E-mark е чудесно решение и за малките бизнеси, и за клиентите, които имат сравнително малко потребление на принтерни услуги. Мобилно, компактно и леснопреносимо, устройството има безспорни предимства пред принтерите на пазара:

  1.       Многообразие от употреби: За разлика от обикновения принтер, при който отивате и вземате листове хартия, с Е-mark вие избирате времето, мястото и материала, на който ще отпечатвате. А той е тук, за да изпълнява!
  2.       Wi-fi връзка: Неслучайно устройството представлява нова ера в мобилното принтиране – то се свързва с вашия смартфон, таблет или лаптоп и принтира желания документ незабавно.
  3.       Батерия: Вградената бързозареждаща се литиево-йонна батерия (11,1 V) позволява използването на E-mark в продължение на около 5 часа! Това със сигурност ще ви спаси в спешни „принтерни“ ситуации, но също и в натоварен ден в магазина или у дома.
  4.       Лесна употреба: Плъзнете леко от ляво на дясно или обратно, за да направите отпечатък, с помощта на плъзгащите се колеца. Воала! Принтирането е по-лесно отвсякога!
  5.       Качество на печата: въпреки малкия си размер, E-mark не отстъпва по резултати на отпечатъка на принтерите. Функционалности като маркировките за точно позициониране и оптичния сензор гарантират безкомпромисен отпечатък както върху стандартен лист хартия, така и върху свещ, панделка или дреха!

  E-mark принтиращо устройство

  Подарете си за Коледа устройство E-mark за офиса, магазина или дома. Сега може да го вземете с цели 25% отстъпка от стандартната цена! Използвайте промокод PROMOEMARK, валиден в магазини Office 1, на телефон 0700 10 700 и в сайта ни до 25.12.2021 г.

   Перфектният коледен подарък е тук!