NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Faber-Castell Feel Good и Happy Zen: вдъхновение и спокойствие

  Комплектите на Faber-Castell “Feel good” и “Happy zen” са изключително подходящи за отпускане и успокояване след дълъг и натоварен ден. Забързаното ежедневие предполага постоянно да бъдем концентрирани в нещо, но е важно да намираме начини да оставим мозъка да си почине.

  Решението е комплект за оцветяване с мотиви, които отпускат съзнанието и прогонват стреса. “Feel good” и “Happy zen”съдържат 8 акварелни цветни молива Grip и книжка за оцветяване с 50 релаксиращи мотива. Оцветяването на елементите е перфектният начин да се разтоварим от напрежението, като същевременно създаваме нещо красиво и атрактивно.

  Моливите

  Цветовете им са ярки и живи, което действа позитивно на сетивата и разсейва стреса. Наситеността на нюансите се дължи на голямото количество пигмент в графита. Моливите са 8 на брой и имат характерната за Faber-Castell триъгълна форма и патентована Grip зона на захващане – малките точици възпрепятстват молива от хлъзгане в ръката и правят захвата по-удобен. Графитът е нечуплив, което се дължи на специалното му SV залепване към дървесината. Покритието на моливите е от екологично чиста боя на водна основа – отново технология, въведена за първи път в света от Faber-Castell. Освен всичко това моливите са акварелни: могат да се използват самостоятелно като обикновените моливи, но при смесване с вода получената визия оживява и изглежда като създадена с акварелни бои. Тази характеристика на моливите ги прави идеални за рисуване със смесени техники, резултатът от които е много оригинален.

  Книжката

  Тя е във формат А5 и съдържа 50 различни дизайна, всеки от които помага за избавяне от натрупаното напрежение и води до успокояване на мозъка. Размерът ѝ я прави удобна за носене и извън дома.

  Удар на седмицата: отвърнете на стреса със спокойствие

  Комплектите на Faber-Castell “Feel good” и “Happy zen” ви позволяват по лесен и приятен начин да се избавите от ежедневния стрес и да се вдъхновите да създадете нещо красиво, ярко и цветно.

  Blog archive