NormalCustomer
 
Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Каталог 32

  Faber-Castell Hexo: пуснете идеите си на свобода!

  Faber-Castell Hexo: пуснете идеите си на свобода!

  Hexo: музика за очите

  Мисли. Истории. Образи. Моменти. Идеи. Превърнете ги в ноти, а думите - в ритъм. Пресъздайте звуците на хартия. Представяме ви Faber-Castell Hexo: новата серия пишещи средства, които помагат на идеите да излязат на свобода!...

  За кого е Hexo?

  Пишем на компютър, „постваме“ в социалните мрежи, „swipe”-ваме на телефона... каква роля има днес писането на ръка? Калиграфията е съкровен процес, креативна дейност, идеална за младото поколение, за което дигиталното е ежедневие, а писането на ръка е вълнуващо преживяване. Тези хора имат нужда от повече пространство да изразят идеите си, отколкото инчовете на екрана предлагат. За тях изкуството се крие в нежното плъзгане на перцето по струните, във финото натискане на клавишите, в докосването на грифа на китарата. Музиката винаги е била невидима емоция, но вече може да я съзерцавате върху листа и дори да я докоснете с ръка, хващайки елегантното тяло на пишещото средство Hexo.

  Елегантна серия пишещи средства Hexo

  Да пишеш означава да създаваш

  Новата серия пишещи средства, вдъхновени от философията „да бъдеш тук и сега“ и от вълнуващото докосване на музикален инструмент, се казват Faber-Castell Hexo. Да пишеш означава да създаваш, а текстът може да се превърне в симфония... само трябва да уцелите ритъма. Серията Hexo се състои от писалка, ролер и химикалка, вдъхновени от формата на музикалните инструменти, чрез които създаваме наслада за сетивата по същия начин, по който красиво изписаните букви. Дизайнът на пишещите инструменти от колекцията се отличава с шестоъгълна форма на корпуса и стилна метална капачка. Химикалката е с пълнител в стандартен формат (широчина на линията B) и пише с черно неизбледняващо мастило. Писалката Hexo е с двуцветно перо от стомана и черен нюанс, и се предлага с широчина на линията M, F, EF и B, като е удобна както за десничари, така и за левичари. Ролерът от серията може да се използва или с бързосъхнещ пълнител или с такъв за тънкописец. Всички пишещи инструменти от новата колекция на Faber-Castell се предлагат в три елегантни нюанса – черен, сребрист и розов.

  Елегантна серия пишещи средства Hexo

  Когато пишете с Hexo, създавате симфония. На публиката оставете само да аплодира...

  Елегантна серия пишещи средства Hexo

  Ще намерите пишещите инструменти от новата серия на Faber-Castell тук!

   

  Hexo: музика за очите

  За кого е Hexo?

  Да пишеш означава да създаваш