NormalCustomer
 
Close
All Categories
  Preferences
  Search

  Fellowes и новият начин на работа

  Fellowes и новият начин на работа

  Вече повече от година хората, работещи в офис, са принудени да променят начина си на работа и да минат в режим home office.

  Макар и по-ефективен и приятен за някои, изследвания, проведени от компанията Fellowes доказват, че работата от къщи се отразява тежко на по-голямата част от служителите. Интервюта с над 7000 офис служители от Европа разкриват, че ежедневието в непригодената за работа среда у дома има последици върху физическото и психическото здраве на хората. Липсата на професионална работна станции вкъщи кара голяма част от интервюираните да се оплакват от умора в очите, схванати рамене и болки в гърба и кръста.

  Фактите сочат, че едва 49% от home office служителите имат адекватна работна станция в дома си. 10% работят от дивана, 5% от леглото, а 3% - седнали на пода!

  Професионалния ергоном и физиотерапевт Емма Кръмптън съветва, че „всички трябва да адаптираме работните си места у дома по начин, който да пази доброто ни физическо и психическо здраве. Това не само ще подобри състоянието ни, но и нашата продуктивност.“

  На помощ при постигането на тази цел идват ергономичните продукти Fellowes. От подложки за крака и китки, през опора за кръст до повдигащи аксесоари за лаптоп, марката предлага всичко необходимо за здравословна работна станция у дома.

  Ергономични падове за мишка

  Ежедневното и постоянно използване на мишка с времето може да доведе до дискомфорт в китката. Ергономичните падове за мишка изпълняват функцията да поддържат китката в естествената ѝ позиция, освен това внасят цвят и настроение със своя дизайн и лесно се почистват – знаем, че хигиената е от изключително значение както в офиса, така и у дома.

  Fellowes ергономиченпад за мишка

  Стойки за лаптоп

  Лаптопът у дома често седи на... дивана до нас, масичката за кафе или дори върху коленете ни! За ергономичната позиция на тялото тук помагат стойките за лаптоп – те са с регулируем наклон, който облекчава напрежението във врата, раменете и гърба ви при продължителна работа. Те са удобни за пренос и е чудесна идея да ги използвате както у дома, така и в офиса, когато лаптопът е на бюрото ви. Изберете цвета на поставката и нейните функционалности – може дори да заложите на стойка, която охлажка компютъра и увеличава циркулацията на въздуха!

  Fellowes стойка за лаптоп

  Лумбална опора

  Задължителен елемент от правилното седене на стол, лумбалната опора Fellowes се предлага в най-различни варианти. Освен с ергономичната си функционалност, която облекчава кръста и гърба, тя допринася за здравословната работа и чрез дишащата материя, от която е изработена. Лесна за монтиране и поддръжка, лумбалната опора е необходимост за всеки – дори за онези хора, които не работят от къщи, а просто си почиват.

  Fellowes лумбална опора

  Поставки за крака

  Предлагаме разнообразие от поставки за стъпала с марка Fellowes, които ефективно предотвратяват болката в и дискомфорта в гърба и краката. Те са регулируеми и могат да се настройват така, че да гарантират вашата правилна позиция на тялото.

  Fellowes поставка за крака

  Поставете ергономията на първо място и повишете както здравето, така и продуктивността си с продуктите Fellowes. Нека заедно направим новия начин на работа по-добър и ефективен!

  Ергономични падове за мишка

  Стойки за лаптоп

  Лумбална опора

  Поставки за крака

  Blog archive